TRENDER: Marthe Krogseth (f.v.), Elena Tamnes og Michelle Amundsen holder seg oppdatert på trender innen interiør.

Stylingsuksess på Trollåsen

Trekløveret fra Trollåsen Elena Tamnes, Marte Krogseth og Michelle Amundsen er boligstylister i Deco Styling. De har gjort levebrød av å hjelpe med fargevalg, møblering og innredning.

Publisert

Det hele startet for ett og et halvt år siden da Elena Tamnes bestemte seg for å starte for seg selv, etter flere år med jobb innen kreative yrker.

– Det startet med en eske i bilen, så flyttet det seg inn i boden, så flyttet det seg inn i garasjen, og så hadde jeg plutselig seks sofaer, og tenkte hva gjør jeg nå? sier Tamnes.

Les også: En frydefull årstid!

Nå har Deco Styling lager på Trollåsen og teller tre ansatte, som alle jobber med å style boliger. De fleste oppdragene er boliger som skal selges, men de tilbyr også veiledning og styling for de som ønsker seg hjelp til å fornye hjemmet sitt.

Saken fortsetter under bildet.

Mer attraktiv bolig

FRISKE PLANTER: Interiørstylistene har med seg friske planter for å style en leilighet eiendomsmegler Martin Surén skal selge i Valhallaveien.

Damene hjelper med å style boligen før fotografering i forbindelse med salg. Noen ganger har de en tom bolig de fyller med sine ting, andre ganger bruker de noe kunden har og noe de selv tilfører.

DETALJER: Detaljer som puter og planter, uten å overlesse boligen, gjør den mer attraktiv for potensielle kjøpere.

– Når vi kommer inn i en bolig som skal selges vil vi vise frem størrelsene på boligen og vise den frem på best mulig måte. Man bor jo gjerne ikke helt sånn til vanlig. Det kan være litt uvant for kunden å flytte sofaene til en annen vegg eller at man tar bort mye eller setter inn nye ting, sier de tre.

Som regel gir det avkastning. Det kan eiendomsmegler hos EiendomMegler 1 Kolbotn, Martin Surén, skrive under på.

Les også: En klassisk LydFest

– Styling er med på å gjøre utgangspunktet til boligen litt mer attraktiv, man vil alltid kjøpe det som man får best følelse av, og styling gjør at man får flere på visning, sier Surén, som anbefaler Deco Styling på det varmeste.

Lønner seg

De bruker masse friske blomster når de styler, og kan gjerne style en tom bolig med alt fra sofa og seng til pynteputer. Interiørdamene mener det absolutt gir avkastning, selv om det kan virke dyrt for noen.

– Med tanke på hvor store summer det er snakk om når man selger, og det er prisforskjell på helstyling eller delstyling, er det verdt det. Hvis boligen kan selge for mange hundre tusen over takst, er ikke våre summer så store, sier Krogseth.

Powered by Labrador CMS