KLAR FOR SISTE HELG: Andreas Daae er klar for å gi publikum full valuta i den siste åpningshelgen denne sesongen.

Siste helg i Ingierkollen

Finn frem brett og ski, for nå er det god gli, og det er siste åpningshelg for denne sesongen i vårt lokale alpintsenter.

Denne helgen er det siste mulighet til å suse nedover Ingierkollen! Sesongen er snart slutt, og Kong Vinter har takket for seg. 

Det har vært den nest beste sesongen for alpinanlegget med godt vær, mye snø, og dermed godt besøk! 

Fornøyd

Daglig leder Andreas Daae er fornøyd:

– Det har vært en god vinter og fordi det har vært snø ellers i kommunen, og ikke bare i bakken, har folk også besøkt oss mye, sier han. 

Les også: De forserte Ingierkollen Opp!

– Forholdene har vært fine hele vinteren gjennom, og påsken var en kjempesuksess! 

Gratis utstyr ved kjøp av kort

Noe av det som førte til denne suksessen, var at man i påsken kunne få leie utstyr gratis ved kjøp av dagskort - og det kan vi også denne helgen! 

Til helgen er altså siste mulighet, så hvis du skulle ønske du fikk stå mer på ski i vinter, har du sjansen!  Du får altså låne utstyr gratis ved kjøp av dagskort. Og du trenger ikke å være redd for å stå i kø.

Les også: Fantastiske forhold i Ingierkollen

– Det er tydelig at sesongen snart er slutt, besøket avtar kraftig. Det er deilig å være ferdig med mye jobb, men jeg gleder meg allerede til neste sesong, sier Daae engasjert.

 Samme gode tilbud

De har hatt åpent siden månedsskiftet november - desember, og det har vært en lang sesong. Til høsten vil Daae gi det samme gode tilbudet som i år, og de har ingen konkrete planer for oppgraderinger.

–  Nei, ikke foreløpig. Nå skal vi sette oss ned og regne på sesongen som har vært, også får vi se. Men jeg har ingen umiddelbare planer om oppgradering, avslutter han.

Dermed er det bare å rocke på og få det siste ut av årets sesong.

Powered by Labrador CMS