ONSDAG PÅ SENTERET: En rekke butikker og serveringssteder har stengt som følge av koronautbruddet. Slik så det ut på Kolbotn Torg onsdag denne uken.
ONSDAG PÅ SENTERET: En rekke butikker og serveringssteder har stengt som følge av koronautbruddet. Slik så det ut på Kolbotn Torg onsdag denne uken.

Elleve butikker har stengt på senteret

Bakeren holder åpent av serveringsstedene.

Publisert

Koronapandemien har endret tilværelsen for de fleste av oss. Det lokale kjøpesenteret Kolbotn Torg står også i store omveltninger på grunn av koronaviruset. Før helgen ble det kjent at kjeden Voice stengte sine butikker fra og med lørdag, noe som inkluderte tre klesbutikker på det lokale senteret. 

– Det er per nå elleve butikker som har stengt på Kolbotn Torg, enten på grunn av myndighetskrav, eller fordi de har måttet stenge av andre grunner. Det er bare Baker Nordby som holder åpent blant spisestedene, sier kommunikasjonssjef Daniel Sellevoll i Citycon, selskapet som eier kjøpesenteret. 

Avvikende åpningstider

Sellevoll forteller at kjøpesenteret forholder seg til retningslinjene fra helsemyndighetene, og senteret er åpent som normalt.

PS! Saken fortsetter under bildet!

UTETILBUD: Baker Nordby har satt opp dette skiltet på utsiden av lokalene.
UTETILBUD: Baker Nordby har satt opp dette skiltet på utsiden av lokalene.


 I denne situasjonen er vi fleksible overfor butikker som ønsker å ha begrenset åpningstid, og vi har forståelse for at enkelte butikker er nødt til å stenge midlertidig. Vi ber også om forståelse fra kundene våre for at de vil oppleve avvikende åpningstider hos butikkene på sentrene. På senterets hjemmeside er det oppdaterte åpningstider.

Markedskampanjer avlyst

Daniel Sellevoll sier Kolbotn Torg tar ansvar for å hindre smittespredning. 

– Vi har ekstra fokus på rengjøring av overflater som folk er mye i kontakt med. Vi følger opp ansatte og butikkpersonell med råd og retningslinjer om hygiene og karanteneregler. Alle markedskampanjer som trekker mye folk er avlyst. Og vi oppfordrer kundene til å følge hygieneregler og holde avstand.

– Først og fremst håper vi at innbyggerne på Kolbotn kommer seg gjennom denne perioden med god helse. Og så håper vi at Kolbotn Torg og det lokale næringslivet så raskt som mulig skal komme tilbake til normalen, og bidra til et godt og levende sentrum på Kolbotn.

Arbeider med løsninger

Forrige uke skrev Oppegård Avis at Olav Thon Gruppen ville utsette betaling av husleie for sin leietakere. Citycon hadde ingen plan klar for sine leietakere. 

I dag sier Daniel Sellevoll at de er løsningsorienterte og har en egen gruppe som behandler forespørsler fra leietakerne fortløpende. 

– De arbeider også med løsninger, slik at konsekvensene av virusutbruddet begrenses. Jeg kan ikke kommentere innholdet i denne dialogen, sier Daniel Sellevoll. 

Powered by Labrador CMS