FORNØYD: Daglig leder Elin Andersson, ferskvaresjef Rune Langlid og ass. ferskvaresjef Cathrine Jægerud i Coop Mega på Kolbotn er fornøyd med å være på toppen av Coop Østs toppliste over kjedens butikker på kjøpeutbytte i fjor.

Coop Mega på utbyttetoppen

Kundene av Coop-butikkene med fordelskort kunne hygge seg over flotte summer i fjor lokalt, og det var butikken på senteret som utbetalte mest!

Medlemmene i Coop Øst, som også er medeiere, får i disse dager utbetalt 54 millioner kroner i kjøpeutbytte for 2017. Det er en økning på 16 millioner kroner sammenlignet med 2016.

Coop Øst er landets største samvirkelag og oppnådde i 2017 en omsetning på nesten 6,6 milliarder kroner etter en rekordstor omsetningsøkning på hele 306 millioner.

Fornøyd

Lokalt var det store utbetalinger! Tilsammen ble det utbetale hele 2.717.713 kroner til kunder i de lokale Coop-butikkene, og størst utbetalinger kom fra Coop Mega Kolbotn, som delte ut 1.183.619 kroner.

BÅDE POST OG BUTIKK: I tillegg til ferskvare, har også Coop Mega på Kolbotn torg post i butikk.

Daglig leder for Coop Mega Kolbotn, Elin Andersson, er fornøyd med fjoråret.

Les også: Økning på Kolbotn torg i fjor

– Vi er kjempefornøyde, og det var et svært godt år for Coop Øst i fjor. Totalt sett har det aldri blitt delt ut et større utbytte, og jeg tror nok at årsaken er at folk setter pris på at vi har et så bredt utvalg som vi har, og at vi er et flott supermarked med fersvarer og flinke folk som gir god service, sier hun. 

–  I tillegg tror jeg at noe av grunnen til at Coop generelt gjør det så bra om dagen er at folk liker konseptet med delingsøkonomi. Coop eies av kundene, og ikke av noen rike familier på toppen. Det er selvfølgelig litt ekstra hyggelig å være medeier i disse dager når fjorårets overskudd deles og medeierne for utbetalt sin del i form av kjøpsutbytte., sier hun.

Skal stå på!

Hun gleder seg til fortsettelsen i 2018. I fjor besøkte 680.000 betalende kunder butikken på Kolbotn torg, og i år ønsker de enda flere velkommen!

– Vi satser på å gjøre et enda bedre år i år, og er blant annet nominerte til Årets Matglede-prisen, som deles ut til høsten. Den håper vi på å vinne. Ellers så skal vi fortsatt stå på for kundene våre, sier hun.

PS! Lurer du på hva de andre Coop-butikkene i Oppegård utbetalte i fjor? Sjekk papirutgaven av Oppegård Avis, torsdag den 8. mars!

Powered by Labrador CMS