KLAR FOR HELGEN: Kolbotn toppseriedamer er klare for seriestart mot Sandviken i Bergen i helgen, og trener Knut Slatleim gleder seg.
KLAR FOR HELGEN: Kolbotn toppseriedamer er klare for seriestart mot Sandviken i Bergen i helgen, og trener Knut Slatleim gleder seg.

Klare for seriestart

Kolbotns toppserielag seriedebuterer borte denne helgen, og trener Knut Slatleim er optimistisk.

Publisert

Endelig er det klart for seriestart i toppserien, og det blir bortekamp for Kolbotn i første runde, som spilles den 24. mars 2018. Da skal damene våre reise til Bergen by for å møte Sandviken.

Sandvigen endte opp på niendeplass i år, rett over Kolbotn, som endte på tiendeplass. Sandviken innkasserte 18 poeng i årets toppserie, som er tre mer enn Kolbotn.

To Jevne lag

Det er to jevne lag, sånn totalt sett, hvis vi skal se på statistikken bakover som møter hverandre i neste års første seriekamp.

De siste 14 kampene de to lagene har møttes, har Kolbotn tatt ni seire, mens Sandviken har vunnet fire. Kolbotn har skåret 30 mål mot bergenserne, mens de til gjengjeld har skåret 13 mål.

Les også: Knut Slatleim har ståltro på Kolbotn i toppserien i 2018

Kolbotn har fått 4 gule kort i kamp mot Sandviken, mens bergenserne har fått seks. Det er ikke delt ut røde kort i noen av disse oppgjørene.

– Vi er klare

Trener Knut Slatleim gleder seg til seriestarten i helgen.

– Vi er toppmotiverte og klare for å møte Sandviken i helgen. Med unntak av et par skader er laget så og si skadefritt, og vi har den siste tiden strammet inn mot helgens seriestart. Vi er klare, sier Slatleim.

Vi spør treneren om hans vurdering av helgens motstander.

Les også: Slik blir serieoppsettet for Kolbotn i år

– Sandviken har hatt en offensiv satsning og har signert en del etablerte spillere, både norske og internasjonale, og i tillegg har de hentet hjem spillere som har spilt i klubben før. De er et "voksent" lag i alder i forhold til oss og er et godt lag, men jeg har tro på seier i helgen, sier Slatleim.

Klikk play for å se video!

NB! Saken fortsetter under videoen! Her kan du se hvordan det gikk i forrige oppgjør mellom de to lagene

Fin oppkjøring

Den siste tiden frem mot sesongstart har han og spillerne foretatt noen justeringer fra fjorårets sesong, men har valgt å ta med seg de beste egenskapene fra fjorårets sesong. 

Foran seriestart har Kolbotn også hatt en del treningskamper, som har gitt for det meste positive opplevelser. 

Les også: Ny samarbeidspartner for Kolbotns damelag

– Vi har jobbet med både samspill og kontinuitet i serieoppkjøringen. I tillegg hadde vi en flott treningsperiode på La Manga. Der spilte vi bare en kamp, og satset heller på trening for laget. Det er et godt samhold i lage nåt, og jentene er tente for å gjøre sitt beste også i år. Resultatmessig har vi ikke satt oss noe annet mål enn å prestere vårt beste og gjøre det bedre enn i fjor, sier Slatleim.

Dermed er det bare å ønske jentene våre lykke til foran helgens match!

Powered by Labrador CMS