IMPONERTE IGJEN: Oppegårds tredjedivisjonsdamer med nok en seier på hjemmebane.
IMPONERTE IGJEN: Oppegårds tredjedivisjonsdamer med nok en seier på hjemmebane.

Befestet posisjonen sin med seier

Oppegårds tredieidivisjonsdamer fortsetter å sanke poeng.

Publisert

Oppegård-Tveter 38-28: Det ble i går en solid seier 36-28 til Oppegårds tredjedivisjonsdamer over tabellnabo Tveter i Østre Greverud Idrettshall.

Oppegård befester dermed sin posisjon på andreplass på tabellen etter Follo HK Damer som leder.

Nykommer Erza Dreshaj imponerte med sine seks scoringer og godt forsvarsspill i sin første kamp for gultrøyene etter overgangen fra Ski. Hun er for øvrig også klar for spill i LERØYserien og vil være en fin forsterkning i stallen.

Les også: Kolbotn seiret mot Vålerenga

Toppscorere for Oppegård ble Nora Asbjørnsen med åtte mål, og deretter Julie Hattestad og Josefine Jensrud med syv mål hver.

Ligger godt an

Etter en imponerende sesong, ligger altså Oppegård-damene på andreplass på tabellen. Det er imponerende i en knalltøff tredjedivisjon med et så ungt lag. 

Etter sytten serirunder har damene 14 seire og tre tal, og de har sopt med seg 28 poeng totalt, som er fire poeng bak serielederen, som har en kamp mindre spilt. Damene våre har fem serierunder igjen, så det er fortsatt mulighet for opprykk, vel å merke dersom Follo-damene slakker ned tempoet i poengjakten sin mot slutten og Oppegård fortsatt står på.

Neste kamp er borte mot Bækkelaget Håndball Elite førstkommende søndag, før det store nabooppgjøret mot Kolbotn tirsdag 13. februar klokken 20.30 i Østre Greverud Idrettshall.

Powered by Labrador CMS