Brakseier for Oppegård 2

Valset over Klemetsrud i Greverudhallen. Opprykket har aldri vært nærmere.

Publisert

Oppegård 2-Klemetsrud 23-10: Du verden, for en kamp i Greverudhallen onsdag kveld den 7. februar. En velfylt Oppegård 2-stall suste inn mål etter mål i en imponerende kamp, og allerede etter få minutter, var det ingen tvil om hvor dette kom til å bære. 

Klemetsrud hadde i realiteten aldri en sjanse i kampen, og med et godt angrepsspill, et velfungerende forsvar og ikke minst med "murveggen" Annett Malmo i mål, som var kampens beste spiller, ble det enveiskjøring fra første stund.

Etter pause sto det 13.2, og da sluttsignalet gikk, endte kampen 23-10, og det ble to velfortjente poeng til hjemmelaget.

Opprykksmuligheter

I realiteten ligger Oppegård 2 nå på andreplass. På tabellen står det tolv serierunder og 20 poeng,  men det er en seier som ennå ikke har blitt registrert fra en tidligere seriekamp. 

Med gårsdagens seier, ble nok en liter med turbobensin fylt på tanken med tanke på et mulig opprykk til femtedivisjon neste år.

Les også: Oppegårds førstedamer er på sølvplass

Det er to lag som rykker opp i år, og det er Son og Oppegård 2 som kniver om den andre opprykksplassen. Bækkelaget leder serien med 24 poeng. 

NB! Saken fortsetter under bildet!

GLADE JENTER: Det var full jubel etter gårsdagens seier!
GLADE JENTER: Det var full jubel etter gårsdagens seier!

Seriepause og gjenværende kamper

Nå venter en pause på noen uker før neste seriekamp som er hjemme i Greverudhallen mot Ås, onsdag den 14. mars klokken 21.00. Dette er en kamp som Oppegård 2 helt klart bør vinne.

Så venter bortekamp mot Siggerud torsdag den 15. mars klokken 21.00, før den spennende sistekampen, som er mot Son 2, mandag den 19. mars på bortebane. Sons andrelag i samme divisjon ligge rhelt nede på syvendeplass, så også dette bør Oppegård 2 vinne. Siggerud ligger på åttendeplass, så Oppegård 2 har alle muligheter nå til å gå for sølv og opprykk.

PS! Se video fra gårsdagens kamp i videovinduet øverst i saken!