Brakseier for Oppegård 2

Valset over Klemetsrud i Greverudhallen. Opprykket har aldri vært nærmere.

Publisert

Oppegård 2-Klemetsrud 23-10: Du verden, for en kamp i Greverudhallen onsdag kveld den 7. februar. En velfylt Oppegård 2-stall suste inn mål etter mål i en imponerende kamp, og allerede etter få minutter, var det ingen tvil om hvor dette kom til å bære.

Klemetsrud hadde i realiteten aldri en sjanse i kampen, og med et godt angrepsspill, et velfungerende forsvar og ikke minst med "murveggen" Annett Malmo i mål, som var kampens beste spiller, ble det enveiskjøring fra første stund.

Etter pause sto det 13.2, og da sluttsignalet gikk, endte kampen 23-10, og det ble to velfortjente poeng til hjemmelaget.

Opprykksmuligheter

I realiteten ligger Oppegård 2 nå på andreplass. På tabellen står det tolv serierunder og 20 poeng,  men det er en seier som ennå ikke har blitt registrert fra en tidligere seriekamp.

Med gårsdagens seier, ble nok en liter med turbobensin fylt på tanken med tanke på et mulig opprykk til femtedivisjon neste år.

Det er to lag som rykker opp i år, og det er Son og Oppegård 2 som kniver om den andre opprykksplassen. Bækkelaget leder serien med 24 poeng.