BEST IGJEN: Gjengen fra Follo Dansestudio kan med trygghet kalle seg for Norges beste etter en imponerende helg i Sandbekkhallen.

Norges beste igjen!

Follo Dansestudio kan med trygghet kalle seg landets beste etter knallinnsats i Sandbekkhallen.

Publisert

– Vi fortsetter med å være i best i Norge sier Tove Morstad, innehaver av Follo Dansestudio, etter en fantastisk helg i Sandbekkhallen.

Lørdag og søndag gikk årets Norgesmesterskap i freestyle og slowdans av stabelen. 

PS! Saken fortsetter under bildet! Se også bildekarusell øverst i saken!

 

 

GLADE VINNERE: Team match.

Team-Match 

For andre år på rad var det en lettet Tove Morstad som kunne slippe jubelen løs sammen med jentene, foreldrene og resten av trenerteamet når Follo Dansestudio dro i land seieren i Team-Matchen under helgens NM.

Dette er et av de store målene under NM-helgen og vinneren kan smykke seg med tittelen Norges beste danseskole. Dette er mesterskapets mest prestisjefulle tittel fordi den omfatter både topp og bredde. 

I AKSJON: Emilie Hansen-Nymoen.

Team-Machen består av seks dansere fra hver skole, som representerer hver sin ferdighetsklasse. Det betyr at man må ha stor bredde av dansere, fra nybegynnere til topp elitedansere.

Les også: For en herlig vårkonsert!

De 6 jentene som var med på laget fra Follo Dansestudio var Moa Lintho Skofterud, Selma Hagen Aarnes, Desirè Michelsen, Marte Herum Kristensen, Ea Victoria Nygård Tefre og Emma Spolén Heiersjø. For å vinne Team-Matchen må man i tillegg til å ha dyktige dansere i alle ferdighetsklassene, ha et unikt samhold og miljø. Hver danser er like viktig for laget, uttaler Morstad og fortsetter: Dans er en individuell idrett, og derfor er det ekstra stas at vi vant team matchen. 

Finalister

Vi hadde en rekke finalister og mange flotte plasseringer av våre dansere fra Oppegård denne helgen. Det ligger mange timers trening bak hver enkelt dansers resultat, og jentene fikk virkelig betalt for all jobben de legger ned. For å bli en god danser må man ha allsidig trening, styrke, smidighet og utholdenhet, i tillegg til gode dansetekniske ferdigheter. Her må også nevnes Follo Dansestudio sitt dyktige trenerteam - uten de ville det ikke blitt noen gode dansere!  

Les også: Se det hjertevarmende dansenummeret fra Follo Dansestudio

Rekrutteringen er stor hos Follo Dansestudio, som på NM også hadde med 20 nybegynner-dansere i alderen fra 3-10 år, i tillegg flere dansere med spesielle behov. Mange av disse danset i helgen sin aller første konkurranse, og det var spesielt moro å se hvordan våre rekrutteringsdansere strålte av stolthet og danseglede sier Tove Morstad. 

PS! Saken fortsetter under bildet!

SE PÅ DETTE: Minnie Fischer Eriksen i aksjon.

 

 

Norgesmestere 

En av Follo Dansestudio sine jenter kunne reise hjem med den gjeveste tittelen av de alle; Norgesmester i freestyle i elite-klassen.

Emma Spolén Heiersjø (16) fra Greverud ble Follo Dansestudio sin mestvinnende danser denne helgen med 4 NM-gull, 2 NM sølv og 1 NM bronse.

I tillegg til å representere Follo i elite-klassen i Team-Matchen, kan hun smykke seg med tittelen Norgesmester i både freestyle og i 2-dans i eliteklassen 16-18 år, samt en 3.plass slow i eliteklassen 16-18 år. 

Les også: Sesongavslutning for Follo Dansestudio

Emma Spolén Heiersjø (16) fra Oppegård og Tone Tøraasen (16) fra Ski danset seg også til en 1.plass i dobbel i klassen champ/elite og ble med dette Norgesmestere i dobbel.

De fikk også en flott 2.plass i slow-dobbel, noe de nylig har begynt å danse. Jentene har danset dobbel sammen i 2 år, og under VM i freestyle i Blackpool, England, i 2016 kunne de reise hjem med bronse i dobbel i kofferten. 

MESTERE: Emma Spolén Heiersjø (16) og Tone Tøraasen (16) ble norgesmestere i dobbel.

PS! Saken fortsetter under bildet!

 

BEST: Emma Spolén Heiersjø (16).

 

Erfaren

Emma har danset hos Follo Dansestudio og Tove Morstad siden hun var 7 år. Etter å ha prøvd seg i mange forskjellige idretter som liten, ble det fort tydelig når hun begynte på Follo Dansestudio at det var i dansen hjertet hennes lå. Utallige treningstimer har siden da blitt lagt igjen i studio i Sofiemyrveien, og i helgen fikk hun betalt for alle timene med trening. 

Emma er en svært seriøs og hardarbeidende danser, som er målrettet og tar sin idrett på alvor.

Hun har store mengder med treningsvilje og ståpåvilje, og er et godt eksempel på at hard jobbing over tid gir resultater.

Les også: Se det hjertevarmende dansenummeret fra Follo Dansestudio!

I lang tid har Emma trent under kyndig og god veiledning av trener Charlotte Arnesen, under mottoet til Follo Dansestudio; Dont wish for it, work for it!! 

Det siste året har Emma gjort det veldig bra på konkurranser både her hjemme og i England, og i helgen viste hun at hun klarer å gi det lille ekstra når det virkelig gjelder!

FINALISTER: Her er finalistene i champ/elite slow.

Å bli Norgesmester har vært Emma sitt store mål i mange år, og derfor var det ekstra gøy å kunne reise hjem med 4 NM-titler etter dette årets Norgesmesterskap!

Resultatlisten

Her ser du resultatene fra mesterskapet. Du kan også se bildekarusell fra mesterskapet øverst i saken!

Finalister Oppegård dansere: 

  • Singel: Rekruttering Over 12 år: 6. pl Katrina Balfour 
  • Litt øvet 10-12 år: 4. pl Solveig Aune Næss 
  • Mester Over 16 år: 8. pl Lotte Ødegaard
  •  Champ 12-14 år:  5. pl Emma Jørgensen, 6. pl Nora Aarum 
  • Champ over 16 år: 4. pl Anniken Kohmann 
  • Elite 10-12 år: 4. pl Minnie Fischer Eriksen 
  • 16-18 år: 1. pl Emma Spolén Heiersjø, 2. pl Jeanine Skjellum, 6. pl Iselin Fagervik Salthe 
  •  Slow Åpen klasse 10-12 år: 2. pl Solveig Aune Næss   
  • Champ 10-12 år: 2. Pl Minnie Fischer Eriksen 
  • 12-14 år: 6. Pl Nora Aarum 
  • Elite 16-18 år: 3. Pl Emma Spolén Heiersjø, 4. pl Jeanine Skjellum, 5. pl Emilie Hansen-Nymoen   
  • Hip hop Nybegynner: 2. pl Jonathan Phan 
  • Hip hop Øvet: 1. pl Jonas Skjellum, 8. pl Cornelia Mong-Roland   
  • To dans 10-12 år: 5. Pl Solveig Aune Næss   
  • To dans champ/elite 10-12 år: 2. pl Minnie Fischer Eriksen 
  • 12-14 år: 7. pl Nora Aarum 
  • Over 16 år: 1. pl Emma Spolén Heiersjø 
  • Dobbel Champ/elite: Over 14 år: 1. pl Emma Spolén Heiersjø – Tone Tøraasen, 4. pl Emilie Hansen-Nymoen – Jeanine Skjellum, 7. pl Iselin Fagervik Salthe – Marte Herum Kristensen 
  • Slow Dobbel champ/elite Over 15 år: 2. pl Emma Spolén Heiersjø – Tone Tøraasen  
  • Team Match: 1.       PL FOLLO DANSESTUDIO 
  • Kvalifiserte til DKKQ: Minnie Fischer Eriksen, Milla Samuelsen , Emilie Hansen-Nymoen og  Jeanine Skjellum 
  • Dette er Freestylens OL, hvor verdens beste dansere møtes i Blackpool, England. Her er det kun forhåndskvalifiserte dansere som får delta. 
Powered by Labrador CMS