En super trening med mesteren som trener

Espen Jansen var trener for en kveld

I går kveld var en helt spesiell trening for turnerne i Oppegård ILs turn og barn-gruppe, da mesterturneren kom for å lære bort sine beste triks med mer.

Publisert

Turntilbudet i Oppegård IL er veldig populært med over 200 barn i alderen 2-15 år som deltar, og de siste årene har det vært en sterk vekst i gruppen. 

Nytt utstyr har kommet til i gruppen, og iveren er stor. Ekstra stor var den da selveste Espen jansen kom for å være trener for en kveld.

Brukte god tid

Forventningsfulle barn fikk stille gode spørsmål til mesterturneren, og han øste ut av sin kunnskap til Oppegård-barna.

Jansen brukte god tid på barna, og svarte på mange spørsmål. Det viktigste budskapet til super-turneren var å ha det gøy, og å gjøre ting ordentlig. God grunntrening og å heller gjøre ting ordentlig enn å gjøre fancy triks for å bare gjøre dem, var noen av de viktigste budsakepene til de mange barna i går.

Les også: Turn-Borghild fikk sin velfortjente heder

PS! I videovinduet øverst i saken kan du se et glimt fra treningen, og du kan lese mer om saken i papirutgaven torsdag den 19. april!

EN HELT SPESIELL TRENING: Oppegård IL Turn og Barn fikk besøk av selveste Espen Jansen, som kjørte treningen for en kveld. Her ser du hele gjengen samlet!
Powered by Labrador CMS