VROOM, VROOM: TO ganger denne vinteren har det gått skeis ved siden av motorfolkets vugge, Tyrigrava.

Kjørte av veien ved Tyrigrava

Mistanke om høy hastighet og uaktsom kjøring.

Ved 08-tiden på morgenkvisten torsdag den 8. desember, kom en politipatrulje over en bil som hadde kjørt av veien ikke langt unna Tyrigrava på Gamle Mossevei.

Fører og passasjer, to menn i 30 årene, kjørte rett i fjellveggen,  men slapp unna med lettere skader. 

Fører og passasjer ble sjekket av helsepersonell på stedet og en av mennene ble kjørt til Ullevål sykehus med smerter i hodet, men det skal ikke ha vært alvorlig. Politiet har mistanke om høy hastighet og uaktsom kjøring på Oppegårds "Route 66", og beslagla førerkortet til bilføreren.

– Det er ingen mistanke om promille, men vurdert utifra spor og skader på stedet, ble førerkortet beslaglagt, sier Vigdis Sjøvik Olsen i Follo politiet.  

Olsen sier de ikke vet hva som har vært tilfelle her, men at det hender at biler kjører i for høy hastighet på Gamle Mossevei. 

– Den hender vel at folk drar på litt ekstra der, sier Olsen. 

Andre gang denne vinteren

Dette er ikke første gang denne vinteren at det går skeis ved motorfolkets vugge.

Rett før klokken 09.00 fredag morgen den 18. november kjørte en bil ut av veien på Gamle Mossevei, ikke langt unna motorfolkets historiske samlingsted, Tyrigrava.

Føreren ble lettere skadet i ulykken.

Heretter må nok begge belage seg på å kjøre biltur langs Gamle Mossevei via Oppegård Avis sin Gamle Mossevei "meter for meter"-video. Trykk her for å se!

PS! Politiet tok også lappen fra en bykar på E6 natt til 9. desember. Klikk her for å lese mer!

Powered by Labrador CMS