KLARE FOR Å VINNE: Oppegårds fjerdedivisjonsdamer spiller opprykkskamp i kveld i ØGI. Vinner de i kveld, er det farvel til fjerdedivisjon og hallo til tredjedivisjon.

– Dette skal vi klare! Vi skal vinne!

Optimismen er stor foran kveldens opprykksmatch for Oppegård-damene. Trener Geir Aalefjær er optimistisk og håper mange kommer til hallen!

Publisert

Opprykket har aldri vært nærmere enn nå. Man kan formelig lukte tredjedivisjon for Oppegårds A-lag for damer. I kveld skal det avgjøres, og motstander er erkerivalen i årets serie, nemlig HK Herulf Moss.

Optimistisk

Trener Geir Aalefjær er optimistisk foran kveldens kamp, spesielt med tanke på at HK Herulf Moss gikk på en smell og tapte mot Rygge. Det er gode nyheter for Oppegård.

TOPPMOTIVERTE: Oppegård-damene har jobbet og forberedt seg i lang tid foran kveldens kamp.

– Siden de tapte, er vi sikret opprykk ved seier. Likevel tar vi ingenting for gitt eller som en selvfølge. Det er klart at både jentene og jeg er nervøse og har mange tanker rundt kampen i dag, men det viktigste nå blir å bevare roen og fokusere på det vi skal gjøre. Vi er et bedre håndball-lag enn dem, og vi er toppmotiverte og stiller med et motivert mannskap med alt det beste Oppegård håndball damer har å by på, sier Aalefjær. 

Treneren har fulgt med på trenden gjennom sesongen, og mener Oppegård har kvaliteter som gjør hjemmelaget til favoritten i kveldens opprykks-kamp.

Les også: Kolbotn 2 på tredjeplass på tabellen

– Kurven vår er bedre enn HK Herulf Moss gjennom sesongen, og vi har hatt god flyt i det siste. I tillegg til vår egen stall, har vi også hentet inn forsterkninger fra Bringserie-laget til 16-åringene, som gjør at vi nå er det beste laget foran kveldens match, etter min mening. Jeg vil si vi er favoritter, men ikke med enn 60-40, sier Aalefjær. 

Nærmest skadefritt

TOPPMOTIVERTE: Oppegård-damene har jobbet og forberedt seg i lang tid foran kveldens kamp.

Med unntak av to skadede spillere, er det en stall i fin form som Aalefjær skal lede ut på banen i Østre Greverud Idrettshall i kveld klokken 21.00. 

Det kommer til å bli håndballfest, og treneren håper mange tar turen til hallen.

Les også: Smell for Oppegård-herrene i Skiptvedt

– Her blir det både maskotter, innmarsj og skikkelig show, og så skal vi sørge for at dette blir en underholdende kamp på banen også. Det er viktig med publikums støtte i en så viktig kamp, så her håper jeg på full hall, sier Aalefjær. 

Til slutt spør vi om taktikken.

– Vi har et raskt og godt lag, og skal løpe mye og krige hardt. Vi har møtt dette laget før, og vet hva som fungerer og ikke fungerer mot dem. Samtidig er det denne kampen vi har tenkt på i hele år. Alt kuliminerer i dette, og vi er så godt forberedte som vi kan bli! Vi er klar for tredjedivisjon, og det skal vi kjempe for i kveld med alt vi har, avslutter treneren.

GLADE HÅNDBALLDAMER: Oppegård-damene er heltent foran kveldens kamp!

PS! Kampen mellom Oppegård og HK Herulf Moss sendes direkte på oavis.no i kveld klokken 21.00!

Powered by Labrador CMS