GULLJENTER: Det er ikke rart Kolbotns J13 smiler fra øre til øre, etter at de tok en brakseier i finalen på Ekebergsletta.

JAAAAAAAAAAAA!

Det er ingenting som kan stoppe denne jentegjengen! Kolbotns J13 vant Norway Cup for andre gang på rad!

Publisert

Det er nesten ikke til å tro hva disse jentene får til. Seiersrekken virker uendelig for Kolbotns J13, og nå har de gjort det igjen!

Etter å ha slått Ekholt i semifinalen, var det klart for finalespill for våre lokale jentekrigere på Ekebergsletta.

Møtte Tromsø-lag

Motstander i finalen var Hamna, et Tromsø-lag som er svært gode.

Det var imidlertid ikke så mye som tydet på Kolbotn seier i starten av kampen, ifølge kolbotnkvinnefotball.no, som fulgte kampen tett.

Motstander Hamna var friskest, raskest og mest nøyaktige, og etter bare fem minutter tok tromsøværingene ledelsen. Kolbotn fikk imidlertid ikke panikk, og sakte men sikkert kjempet de hvite seg inn i kampen igjen. Etter 15 minutter kom den forløsende scoringen fra Mia Tuft Andersen.

Dominerte mer og mer

Scoringen ga jentene selvtilitt, og de tok mer og mer over spillet på banen.

Una Lykke Alfredsen kjempet inn ledermålet noen minutter senere. Kolbotn fikk etter hvert til sitt velkjente kombinasjonsspill langs bakken, og Hamna ble løpende mer og mer i mellom kvikke Kolbotn-jenter. Så kom plutselig Kolbotns tredje mål ved Selma Bakken, som bredsidet ballen i mål fra kort hold.

Drømmetreff

Det var i andre omgang ingen tvil om hvem som kom til å vinne. Spørsmålet var hvor stor seieren kom til å bli.

Kolbotn hadde stålkontroll og var farlig frempå hele veien. Hermine Sæther økte ledelsen til 4-1 på en suser av et frispark. Like etter kom kampens høydepunkt. Guro Møller fikk ballen midt på Hamnas banehalvde, driblet en motspiller før hun klinket ballen i krysset fra 25 meter. En fantastisk scoring! Møller var god i hele kampen og ble fullt fortjent kåret til banens beste spiller.

Fem minutter før slutt fikk Emma Nicoline Larsen æren av å fastsette sluttresultatet til 6-1 foran hundrevis av Kolbotn-supportere. Dermed klarte Kolbotn kunststykket å vinne Norway cup J13 syver to år på rad!

Målrikt

STOLTE JENTER: Dette er nok et stort øyeblikk i en rekke av mange for KILs J13.

En 1-6-seier er ganske så sterkt, og det var mange som meldte seg på skåringsstatistikken i kampen.

Målskårere var Hanna Helin Ates (0-1), Mia Tuft Andersen (1-1) , Una Lykke Alfredsen 1-2 , Selma Bakken (1-3), Hermine Sæther (1-4 ) og Guro Møller (1-5), før Emma Nicoline Nordstrøm Larsen punkterte kampen med sitt 1-6-mål

På Kolbotns lag spilte følgende jenter: Andrea Møller, Selma Bakken, Hermine Sæther, Marlene Ringnes-Hagen,Guro Møller, Mia Tuft Andersen,Pernille Wirak, Una Lykke Alfredsen,Marlene Röber, Vilde Dolonene Rømo, Emma Taraldset Inderberg og Emma Nicoline Nordstrøm Larsen

Oppegård Avis gratulerer J13 så mye med seieren!