OPTIMISTISK: Hovedtrener Cecilie Berg-Hansen tror det blir en jevn og tøff kamp mot Røa Fotball Elite.

– Dette blir en jevn kamp

Kolbotn jakter årets første hjemmepoeng, og ser fram mot en tøff kamp mot Røa på lørdag.

Publisert

Lørdag den 17. juni klokken 15.00 er det klart for nytt toppserieoppgjør på Sofiemyr stadion, og nå er det ekstremt viktig med poeng for Kolbotns toppserielag.

Etter en tung sesongstart har Kolbotn hatt opptur både i cupen og i serien de siste kampene. Det ble målrikt mot 2. divisjonslaget Lier i cupen, og spillerne jobbet seg inn til uavgjort mot LSK i forrige serierunde.

Les også: Her kan du se Kolbotn-Røa Fotball Elite live!

Trener Cecilie Berg-Hansen tror vi kan fortsette den positive trenden også mot Røa, men advarer om at Røa er "vonde" å spille mot.

– Røa er et lag som gir alt i duellene og har en direkte spillestil, da blir det mange situasjoner inne i boks, sier Berg-Hansen til kolbotnkvinnefotball.no

Rett over streken

Kolbotn ligger i skrivende stund på tiendeplass på tabellen, og sesongstarten har vært full av nedturer.

Kolbotn har fire poeng etter åtte serierunder, og ligger nå rett over den berømte streken.

Motstander Røa Fotball Elite har spilt seg opp til en sjetteplass i årets serie med fjorten påoeng, og har i tillegg én kamp mer spilt enn Kolbotn.

Les også: Fem kamper på rad uten tap for Kolbotns A-lagsherrer

De siste 14 oppgjørene som disse to lagene har hatt, har Kolbotn stukket av med fire seire, mens Røa Fotball Eliten har vunnet åtte ganger mot våre krigere i blått og hvitt. Kolbotn har skåret 13 mål mot Røa Fotball Elite, mens de har skåret 24 mål mot vårt hjemmelag.

Les også: Ny seier for Oppegård-herrene

Det ligger med andre ord an til å bli en tøff kamp.

PS! Saken fortsetter under bildet!

Optimistisk

Treneren spår en jevn kamp, men trekker fram det gode spillet keeper Aurora Watten Mikalsen viste mot LSK og midtbanespiller Karina Sævik sin kreativitet som faktorer som kan tippe kampen i Kolbotn sin retning. 

Det var en kronglete seriestart for oss i år, samhandling og relasjon mellom spillerne på banen er noe som tar tid. Nå ser jeg at spillerne begynner å kjenne hverandre og ser resultater av de timene vi har lagt ned.

– Vi gleder oss til lørdag, og håper mange tar turen for å heie oss fram, avslutter Cecilie Berg-Hansen til kolbotnkvinnefotball.no

Se kampen live!

Kampen mot Røa Fotball Elite spilles på Sofiemyr stadion lørdag den 17. desember klokken 15.00.

Oppegård Avis oppfordrer fotballfolket til å mønstre på stadion, men dersom du ikke har mulighet til å se kampen på stadion, kan du også se den live her på oavis.no!

Her er lenke til vår liveoverføring. Sendingen starter rett før kampstart

KJEMPER OM POENGENE: Kolbotn-damene, her fotografert under treningsleir i Sverige nylig, er klare for å rocke toppserien i år. Bak fra venstre: Marianne Avstaas Sandnes, Julie Hoff Klæboe, Karina Sævik, Silje Kittilsen, Maren Hauge Johansen, Ina Gausdal og Hedda Øvestad. Foran fra venstre: Camilla Ose, Sanna Svensson, Aurora Watten Mikalsen, Ingrid Rokke Elvebakken, Tonje Pedersen og Juliette Kemppi.
Powered by Labrador CMS