Endelig en opptur for Kolbotn-damene

Etter å ha slitt i motbakke i lang tid, ble det endelig poeng på bortebane for toppserie-damene.

Publisert

LSK Kvinner-Kolbotn 0-0: Kolbotn dro til Lillestrøm som nederlagsdømt, men etter knallhard jobbing dro Ina Gausdal og Ingrid Elvebakken (bildet) hjem med ett poeng etter å ha møtt gullfavoritt LSK.

Tøff motstand

Lillestrøm er vel ikke kjent som stedet man drar til hvis man trenger en opptur – i hvert fall ikke hvis man driver med kvinnefotball. Kolbotn har hatt en mager poengsamling så langt i år, og trengte absolutt en opptur. Det fikk Kolbotn!

Ikke bare viste Kolbotn-jentene en enorm fightervlje; også med ball var det framgang å spore og Kolbotn klarte tidvis å etablere et eget spill, melder kolbotnkvinnefotball.no

Les også: God flyt for herre-A-laget til Kolbotn

FORNØYDE: Ina Gausdal og Ingrid Elvebakken var glade etter å endelig ha fått poeng etter en tøff start på årets toppserie.
FORNØYDE: Ina Gausdal og Ingrid Elvebakken var glade etter å endelig ha fått poeng etter en tøff start på årets toppserie.

Ikke overraskende var det favorittene LSK som hadde ballen mest, og vertene hadde også noen farlige sjanser.

Blant annet hadde LSK noen farlige langskudd, men hjemmelaget klarte aldri å spille ut Kolbotn slik man har sett LSK gjøre på hjemmebane gang på gang. Kampen endte dermed 0-0.

Fornøyde

Kolbotn-kaptein Ina Gausdal var fornøyd med både innsats og ett poeng i LSK-hallen.

– Vi var tøffere i duellene og kom til flere overganger. Dette var en klar forbedring, men vi har mer å jobbe med, sa Gausdal etter kampen til kolbotnkvinnefotball.no

Pause

Kolbotn ligger nå på tiendeplass på tabellen med fire poeng etter åtte seriekamper. Dette er likevel ingen betryggende plass, for Grand Bodø puster dem akkurat nå i ryggen med samme poengsum og en litt dårligere målforskjell.

Kolbotn ligger og vaker rett over nedrykks-streken, men heldigvis er det lenge igjen av årets serie, og mange muligheter for å snu den noe dårlige starten.

Les også: Se LSK Kvinner-Kolbotn i reprise

Kolbotn har nå en liten pause i toppserien og neste kamp går først 17. juni mot Røa på Sofiemyr. Kampen begynner klokken 15.00.

Dersom du har lyst til å se LSK-kampen i reprise, kan du gjøre det i videovinduet øverst i saken.

Powered by Labrador CMS