REVANSJE: Trener Knut Slatleim ønsker revansje, og gleder seg stort til å åpne den nye stadion til Vålerenga sammen med damene sine.

Kolbotn-damene åpner Engas nye lekegrind

– Vi skal ødelegge Vålerenga-festen, sier en selvsikker toppserietrener, Knut Slatleim.

Publisert

Lørdag 9. september kl. 15.00 spiller Kolbotns toppseriedamer mot Vålerenga, og blir de aller første til å løpe på det nye gresset. Vålerenga er kjent som Kolbotns største rival, så her blir spenningen til å ta å føle på.

Har planer om å "ødelegge festen"

Lagapparatet er i hvertfall ikke i tvil om at det skal røskes skikkelig på Valle Hovin i helgen.

LITT AV ET BYGG: Slik ser den nye Vålerenga stadion ut, sett fra fugleperspektiv..

– Vi går inn med håp om å ødelegge festen for Vålerenga sin del, sier trener Knut Slatleim.

Les også: Nytt tap for Kolbotn-damene

Kolbotn ligger på en 10.-plass, og Vålerenga på en 7.-plass på tabellen. 

Forrige kamp Kolbotn spilte mot Vålerenga, endte med tap 2-0 i mai. Men i løpet av årenes løp har Kolbotn vunnet halvparten av kampene, det vil si 6 av 12 kamper mot Vålerenga.

Dette blir altså den første kampen som noensinne spilles på dette nye anlegget!

Gratis kamp!

Kampen er gratis for alle, men de ønsker å teste sitt nye
adgangssystem, så du trenger likevel billett til kampen. Det er to måter å skaffe seg billett på:

KAMPKLARE DAMER: Kolbotn-damene og trener Knut Slatleim legger slu planer foran møtet på den nye stadion til Vålerenga. De har fått i oppdrag å «åpne banen», og har ikke tenkt å la seiersmulighetene gå fra seg!.

Du kan enten måte opp på festplassen utenfor stadionet, hvor det deles ut billetter i forkant av kampen. Eller du kan bestille gjennom Ticketmaster. Arrangørene bak kampen anbefaler Ticketmaster, slik at det kan gjennomføres på en rask og effektiv måte.

Alle med sesongkort må også ha billett til denne kampen, og sesongkortet for herrelaget gir ikke gratis adgang til damelagets kamper.

Les også: Årets første seier til Kolbotn 2-damene

Det er ikke bare fotball som skal foregå denne dagen, det blir litt av en folkefest! Allerede fra klokka 12.00 vil det være en rekke arrangementer utenfor stadion som hoppeslott, ansiktsmaling, ballbinge, skuddvegg, fotoboks, mini-hoppbakke og mye mer.

Ta med barn, vennegjengen, besteforeldre og det som måtte være for å komme og oppleve våre egne fotballkdamer. spille på Norges nyeste stadion!

Slik finner du frem!

Vålerenga stadion har adresse Strømsveien 120, 0663 Oslo. Du kjører enklest fra Oppegård via E6 fra Sofiemyr. Ta Taraldrudveien og kjør mot hovedstaden.

Skal du ta tog fra Kolbotn og så T-bane? Helsfyr T-bane ligger i umiddelbar nærhet og dit går både linje 1, 2, 3, og 4. Når du går av T-banen, ta utgangen merket «Valle Hovin».

I tillegg til T-bane er også bussforbindelsen til Valle svært god, der hele 19 ulike busser fra Oslo stopper i enten Grenseveien eller ved Valle Hovin

Busser som stopper ved Helsfyr stasjon, Teisenkrysset, Grenseveien eller Valle Hovin:

Buss nummer 21, 23, 24, 28, 37, 66, 68, 76, 102, 103, 104, 107, 108, 109, 313, 331, 332, 401, og 411. I tillegg stopper de fleste bussene som kommer fra nord for Oslo på Teisenkrysset og Helsfyr, inkludert flybussene.

Vi har plottet det inn på Google Maps til deg, slik at det blir enklere å finne frem! 

Les også: Fantastisk åpning i serien!

PS! Lykke til, Kolbotn, og la oss håpe at mange tar turen og ser kampen!

Powered by Labrador CMS