Nok et tap for Kolbotn-damene

Har tatt kun fire poeng siden seriestart. Se helgens kamp i reprise her.

Kolbotn-Røa Fotball Elite 0-3: Håpet var stort før kampstart, men det holdt ikke denne gangen heller for Kolbotn-damene.

Foran 112 tilskuere måtte Kolbotn-damene nok en gang stadfeste at det ble poengløst, og dette er dessverre ikke første gangen denne sesongen.

Les også: Fem kamper på rad uten tap for Oppegård-herrene

- Vi åpnet svakt i dag. Røa kom ut i hundre og vi ble trykket tilbake. Etter at de tok ledelsen ble det selvfølgelig vanskeligere for oss, men vi hadde muligheter til å utlikne. Etter hvert ble det en krigekamp. Røa er kjempetøffe i duellene, vi sto ok i mot, men Røa vant krigen og var farligst i begge bokser. De vant fortjent i dag, sa Kolbotn-trener Cecilie Berg-Hansen til fotball.no etter kampen.

Bare fire poeng

På ni seriekamper har KIL-damene kun klart å raske til seg fire poeng, og målstatistikken er heller ikke særlig oppløftende.

KJEMPER HARDT FOR POENGENE: Kolbotn-damene, her fotografert under treningsleir i Sverige nylig, er klare for å rocke toppserien i år. Bak fra venstre: Marianne Avstaas Sandnes, Julie Hoff Klæboe, Karina Sævik, Silje Kittilsen, Maren Hauge Johansen, Ina Gausdal og Hedda Øvestad. Foran fra venstre: Camilla Ose, Sanna Svensson, Aurora Watten Mikalsen, Ingrid Rokke Elvebakken, Tonje Pedersen og Juliette Kemppi.

På disse seriekampene har toppseriedamene våre skåret bare fem mål, og sluppet inn 21. Tabellen er heller ikke spesielt oppløftende. Etter helgens kamp, ligger Kolbotn på 10. plass, rett over streken, og står, dersom denne trenden fortsetter, i fare for å være i nedrykks-strid.

Les også: Ny seier for Oppegårds A-lagsherrer

Nå venter to bunnlag på Kolbotn i de neste to seriekampene, og i disse kampene må Kolbotn ha poeng for å ikke miste grepet oppover på tabellen.  Da skal det spilles mot Grand Bodø og Medkila, som er de eneste lagene under Kolbotn på tabellen akkurat nå.

Grand Bodø-kampen spilles på bortebane lørdag den 24. juni i Norlandshallen. Deretter er det klart for hjemmekamp donsdag den 28. juni klokken 18.00 mot Medkila på Sofiemyr stadion.

Begge kamper vil bli vist live på oavis.no, og apropos... Dersom du gikk glipp av helgens hjemmeoppgjør, kan du se det i reprise i videovinduet øverst i saken.

Powered by Labrador CMS