Et svært heldig poeng for Kolbotn

Etter 90 kjedelige minutter karret toppseriedamene tils eg et sårt tiltrengt poeng på hjemmebane lørdag.

Publisert

Kolbotn-Sandviken 1-1: Statistisk sett skulle det gått Kolbotns vei denne helgen, men årets toppseriesesong viser at man kan egentlig aldri ta noe for gitt. Det har gått Kolbotns vei i brorparten av oppgjørene mellom bergenserne og våre lokale fotballkrigere de siste årene, men slik ble det ikke denne helgen.

Startet bra, men så...

Kolbotn åpnet best, og de litt over 200 publikummerne som hadde møtt opp på kapmen, øynet kanskje et håp om både en underholdende og målrik fotballkamp, ja, til og med en Kolbotn-seier denne gangen.

Les også: Kolbotn-herrene så rødt - og tapte!

IKKE IMPONERENDE: Kolbotn leverte ikke varene denne lørdagen, og var neldige som fikk med seg poeng!
IKKE IMPONERENDE: Kolbotn leverte ikke varene denne lørdagen, og var neldige som fikk med seg poeng!

Men slik ble det ikke. Kort oppsummert sneglet kampens 94 minutter seg avgårde med sneglefart. Det beste laget på banen var Sandviken, enkelt og greit, men det var Kolbotn som puttet først.

Det skulle gå hele 75 minutter før Ina Gausdal puttet Kolbotns første mål, men heller ikke dette holdt. Elleve minutter etter kvitterte Sandviken, og 1-1-målet ble signert av Sofie Skjelstad Jensen.

Les også: Her kan du se Kolbotn-Sandviken i reprise når du ønsker det!

Slik holdt det seg ut kampen. Ingen av lagene var nært nok ved en seier. Dette var som å se maling tørke, enkelt og greit.

Hjemme neste

Det er klart for ny hjemmekamp også i neste serierunde. Lørdag den 2. september møter nemlig Kolbotn Stabæk på Sofiemyr stadion. Kampen denne lørdagen begynner klokken 15.00.

Se Kolbotn-Sandviken i reprise!

PS! Lyst til å se Sandviken-kampen i sin helhet? da kandu trykke play i videovinduet herunder. I videovinduet øverst i saken kan du se glimt fra kampen.

Powered by Labrador CMS