LADER OPP I VARMEN: Kolbotns trenerteam, her ved keepertrener Samuel Dircher, hovedtrener Cecilie Berg Hansen og assistenttrener Fredrik Vold, mener treningsleiren er svært viktig for lagets sesongforberedelser.

Kolbotn-damene er i gang på La Manga

Publisert

Som en del av oppkjøringen mot ny sesong, deltar Kolbotn i Blink Hus Cup på Pinatar. De seks best plasserte lagene fra fjorårets sesong inviteres av NFF til en ukes treningsleir og cupspill i Spania.

Et sterkt kollektiv fra Kolbotn landet mandag og er godt i gang med forberedelsene, melder kolbotnkvinnefotball.no

– Viktig

Kolbotns trenerteam, ved keepertrener Samuel Dircher, hovedtrener Cecilie Berg Hansen og assistenttrener Fredrik Vold, mener treningsleiren er svært viktig for lagets sesongforberedelser.

– Det er herlig å komme ned til fint vær og grønne gressmatter, smiler hovedtrener Cecilie Berg Hansen bredt.

Berg Hansen og Fredrik Vold har ambisjoner om sy sammen et sterkt kollektiv i løpet av uken.

Les mer: Les hele saken hos kolbotnkvinnefotball.no

– Vi kommer til å jobbe masse med spilleprinsipper og lagsstruktur. Målet er skape tydelige bilder på hvordan vi ønsker å fremstå, både offensivt og defensivt. Det skal sitte i ryggmargen på alle spillerne. Kultur og samhold.  Vi har også som mål å videreutvikle kulturen vår og styrke samholdet i gruppen ytterligere.Det var vi veldig gode på i fjor, og vi skal fortsette å ha fokus på dette, sier hun.

Les også: Nå kan du bli lagleder for toppserielaget!

Jobber tettere sammen

Berg Hansen mener treningsleiren er svært viktig i forberedelsene mot en ny sesong.

– Det er avgjørende at vi får en slik uke. Her får vi jobbet sammen med spillerne på en helt annen måte enn vi får hjemme. Vi kommer mye tettere på og har bedre tid til å følge opp hver enkelt via samtaler og analyser enn det hverdagen tillater oss, avslutter Berg Hansen fra solfylte Pinatar.

Powered by Labrador CMS