Kolbotn åpnet nye Vålerenga stadion

STØTTESPILLERE: Selv om det hele endte med tap, var det stas for jentene å få spille åpningskampen på Vålerengas nye stadion, og de fikk god støtte fra supporternee!

Se åpningskampen av nye Vålerenga!

Sist lørdag pilte Kolbotn mot Vålerenga i Toppserien, og åpnet dermed Engas splitter nye stadion! Se video av kampen og intervju med kaptein Ina Gausdal!

Publisert

Lørdag 9. september kl. 15 blåste dommeren i gang åpningskampen av nye Vålerenga stadion på Valle Hovin; Vålerenga kultur- og idrettspark. 

Det var Kolbotns kvinner mot Vålerenga, og selv om kampen endte 2-0 til hjemmelaget, synes kaptein Ina Gausdal at det var morsomt å spille for så mange tilskuere og et slikt trykk fra tribunen. 

STØTTESPILLERE: Selv om det hele endte med tap, var det stas for jentene å få spille åpningskampen på Vålerengas nye stadion, og de fikk god støtte fra supporternee!.

– Det er ikke hverdagskost for oss, sier Gausdal. 

Det ble publikumsrekord i Toppserien med hele 3541 tilskuere til stede!

Stadionet har forøvrig en total publikumskapasitet på 17.333. 

Les også: Kolbotn kjempet tappert

Se video fra kampen og intervju med kaptein Gausdal øverst i saken og se høydepunktene fra kampan i videovinduet under her. Neste kamp er på Sofiemyr stadion lørdag 23. september kl. 15 mot Trondheims-Ørn. 

Klikk play for å se video!

Powered by Labrador CMS