REVANSJE: Trener Knut Slatleim ser fram til kampen neste lørdag.

Kolbotn åpner nye Vålerenga stadion - skaff deg gratisbilletter!

Våre egne toppseriedamer skal spille den aller første kampen noensinne på Vålerengas nye stadion - mot Vålerenga, så klart, og i tillegg kan du skaffe deg gratis billettter!

Publisert

Lørdag 9. september kl. 15.00 spiller Kolbotns toppseriedamer mot Vålerenga, og blir de aller første til å løpe på det nye gresset på den splutter nye stadionen i storbyen. Det er morsomt at man valgte nettopp laget fra Oppegård som første motstander på Valle. 

Vålerenga er kjent som Kolbotns største rival, så her blir spenningen til å ta å føle på. Samtidig som dette er et lag vi "elsker å hate", så elsker vi dem også!

Åpner stadionet

Sist kamp Kolbotn spilte mot Vålerenga, endte med tap 2-0 i mai.

Men i løpet av årenes løp har Kolbotn vunnet halvparten av kampene, det vil si 6 av 12 kamper mot Vålerenga.  Dette blir altså den første kampen som noensinne spilles på dette stadionet.

DE MØTES IGJEN: Dette minnet er fra 2014, hvor Kolbotn (hvit trøye) spilte årets første seriekamp i april, men tapte 1-0 mot Vålerenga. Kom og støtt dem når de møter Vålerenga nok en gang lørdag 9. september!.

– Vi går inn med håp om å ødelegge festen for Vålerenga sin del, sier trener Knut Slatleim.

Les også: Rett øst for RG-gruppen

Kolbotn ligger på en 10.-plass, og Vålerenga på en 7.-plass på tabellen. Men før de kan få helt nytt gress under knottene sine, skal Kolbotn spille mot Stabæk og Avaldsnes, og har bare torsdag og fredag å forberede seg på før fløyten blåses lørdag kl. 15.00.

Gratis kamp!

Kampen er gratis for alle, men de ønsker å teste sitt nye adgangssystem, så du trenger likevel billett til kampen.

Det er to måter å skaffe seg billett på: Du kan enten måte opp på festplassen utenfor stadionet, hvor det deles ut billetter i forkant av kampen. Eller du kan bestille gjennom Ticketmaster.

Her kan du skaffe deg gratis billetter og lese mer!

KAMPKLARE KVINNER: Her Kolbotn-jentene fra en trening tidligere i august.

Arrangørene bak kampen anbefaler Ticketmaster, slik at det kan gjennomføres på en rask og effektiv måte. Alle med sesongkort må også ha billett til denne kampen, og sesongkortet for herrelaget gir ikke gratis adgang til damelagets kamper.

Folkefest

Det er ikke bare fotball som skal foregå denne dagen, det blir litt av en folkefest! Allerede fra klokka 12.00 vil det være en rekke arrangementer utenfor stadionet som hoppeslott, ansiktsmaling, ballbinge, skuddvegg, fotoboks, mini-hoppbakke og mye mer.

Les også: Her danser jentene så tribunen rister!

Ta med barn, vennegjengen, besteforeldre og det som måtte være for å komme å oppleve våre egne fotballkvinner spille på Norges nyeste stadion!

Klikk play for å se video!

PS! Vil du se hvordan det gikk i forrige oppgjør? I videovinduet nederst i saken kan du se forrige oppgjør i reprise!

 

Powered by Labrador CMS