MANGE INVOLVERTE: Arrangementet for å bevare Generasjonsparken favner både politikere og ideelle organisasjoner. Fra venstre: Inger Johanne Bjørnstad (V), Oddbjørn Skredderberget (Oppegårds Venner), Hans Martin Enger (MDG) og Gunnar Sveen (Oppegårds Venner). Foran sitter Khanh Thanh Nguyen (SV).

De skal lage folkefest for å bevare Generasjonsparken

– De eneste jeg vet om som vil bygge svømmehall her, er flertallet i kommunestyret.

Publisert

En rekke foreninger, politiske partier og enkeltpersoner har engasjert seg. Lørdag klokken 14 er det klart for folkefest i Generasjonsparken i Kolbotn sentrum.

– Vi har for lengst lagt inn bestilling på godt vær. Dette skal bli en hyggelig dag for både store og små, sier Gunnar Sveen, ildsjel og aktiv i politisk frie Oppegårds Venner.

Kun flertallet

Sveen er en av dem som har engasjert seg sterkt i saken om ny svømmehall på tomta bak Kolben.

– Vi er mange som fortsatt har til gode å snakke med noen som er for å bygge svømmehall her i Generasjonsparken. De eneste jeg vet om som vil dette, er flertallet i kommunestyret, sier Sveen.

Grilling og aktiviteter

Så godt som alle opposisjonspartiene i kommunestyret er med på arrangementet. I programmet for folkefesten kan vi lese at det skal serveres grillmat fra Coop Mega, og det vil bli arrangert leker og aktiviteter med ustyr fra BUA.

– Det vil bli både petanque, kubb, en tur i pumptrack og muligheter til å padle på Kolbotnvannet, forteller Sveen.

Fra klokken 15 vil det holdes appeller i Generasjonsparken.

Arrangørene som står bak arrangementer er: Underskriftsaksjonen «Bevar Generasjonsparken», Oppegårds venner, Naturvernforbundet, Natur og ungdom, Miljøagentene, Framtiden i Våre Hender, Rødt, Sosialistisk Venstreparti, Senterpartiet, Venstre og Miljøpartiet De Grønne.

Powered by Labrador CMS