DRAR TIL: Lars Kalland fester de siste skruene, mens John-Philip Steenberg og Anette Jørgensen sjekker at alt er på plass. Lørdag åpner Puls treningssenter på Greverud.
DRAR TIL: Lars Kalland fester de siste skruene, mens John-Philip Steenberg og Anette Jørgensen sjekker at alt er på plass. Lørdag åpner Puls treningssenter på Greverud.

Nå kan du svette på Greverud

Lørdag åpner Puls splitter nytt treningssenter på Greverud senter.

Publisert

Lørdag klokken 12 til 14 er det åpningsfest hvor alle er velkomne til å iaktta det nye treningssenteret i andre etasje på Greverud Senter. Den lokale treningskjeden Puls Follo har fra før treningssentre på Trollåsen, Langhus og Bøleråsen. Nå kommer en lillebror på Greverud også.

– Det er litt ulikt med tanke på at det er vil være et tak på maks 250 medlemmer. Dette skal være et lite, lokalt senter, hvor folk nærmest kan tasse ned i tøflene for å trene, og ta en kaffe etterpå, sier senterleder John-Philip Steenberg.

Siste innspurt

Tirsdag var Oppegård Avis innom lokalene, hvor ildsjeler fra Puls Follo var i gang med de siste monteringene.

– Det skal være lokalt og et personlig treningsstudio, men maksgrensen er der for at det ikke skal bli overfylt.

Allerede før åpningen har senteret rundt 200 medlemmer.

– Vi er veldig fornøyde med det, og det virker som at dette er et tilbud som appellerer til folk.

Kakefest lørdag

Puls-gjengen elsker dugnad, og gjør seg klare til åpning førstkommende lørdag.

– Mellom klokken 12 og 14 er det åpent hus med kake. Da kan alle komme innom og ta en titt, og gjerne ta en treningsøkt også.

Det nye treningssenteret på Greverud vil ikke ha gruppetimer, men det vil ha alle fasiliteter for individuell studiotrening.

– Vi har nye, moderne tredemøller, sykler, og alt annet som trengs for en god økt, sier John-Philip Steenberg