GRIBBENE: På bildet kan du se Ronny «Pøbel» Olsen (trommer), Marius Roti (vokal), Ole Henrik Lund (Bass) og Kim Raaden Hoque (gitar).

Gribbene flyr inn i øregangen din!

– En plate med historier packet inn i ærlig rock, forteller vokalist Marius Roti.

Publisert

Vokalist Marius Roti fra Oppegård og resten av rockebandet Gribbene er endelig klare med sitt etterlengtede debutalbum.

– En dagbok innpakket i ærlig rock

Gribbene består av Marius Roti – vokal, Kim Raaden Hoque – gitar, Ole Henrik Lund – bass og Ronny Pøbel Olsen - Slagverk

Bandet serverer rå rock på norsk, og har skapt seg et navn gjennom energiske konserter.

– Denne platen er min dagbok fra 20-årene. Disse historiene måtte ut, pakket inn i ærlig rock, på morsmålet mitt, sier vokalist Marius Roti (30), født og oppvokst i Oppegård.

Her kan du besøke Gribbene på Facebook!

Bruk og kast

GRIBBENE: På bildet kan du se Ronny «Pøbel» Olsen (trommer), Marius Roti (vokal), Ole Henrik Lund (Bass) og Kim Raaden Hoque (gitar).

Han sier at bak bandnavnet og låten «Vi er gribbene» ligger en tanke rundt bruk-og-kast- mentalitet som er typisk for dagens samfunn.

– Alt fra tilrettelegging for gigantisk konsum med lave priser og store kvanta på den ene siden, til apper og annen teknologi som har åpnet for at man kan velge og vrake, og bli valgt og vraket – på et menneskelig nivå i tillegg, gjør oss fort jævlig overflatiske og kyniske. Så forbered deg på fete gitarriff og ærlige statements, og ikke glem å se deg over skuldrene: Gribbene kommer! sier Roti.

Han sier bandnavnet har vært på mange musikkelskeres snuslepper i hovedstaden en god stund.

Tidlig i 2016 fikk Gribbene platekontrakt med Voices Music & Entertainment (VME).

Den 4. november i fjor slapp bandet sin første singel «Vi er gribbene» med tilhørende musikkvideo, som høstet strålende tilbakemeldinger.

Ta en lytt!

Vi har lyttet til Gribbenes album, og nå er det din tur! Her er lenke til albumet på Spotify. Kos deg, og nyt lokal rock!

Forøvrig kan det nevnes at du kan ta turen til Krøsset i Oslo lørdag den 18. februar. Da er det klart for release-konsert!

Powered by Labrador CMS