DO-RE-MI: – Er du klar? spør Terje Aaseth. Fredag 8. november fyrer han løs med musikkquiz på O’Learys.
DO-RE-MI: – Er du klar? spør Terje Aaseth. Fredag 8. november fyrer han løs med musikkquiz på O’Learys.

Spiller opp til musikkquiz

Han samler fullt hus på sine allmennquizer. Nå stemmer Terje Aaseth strengene for første musikkquiz på O’Learys.

Publisert

Det blåser en quiz-vind i kommunen vår. Kullebunden spiseri har sin faste quiz hver onsdag, og på tirsdagene har Terje Aaseth for lengst etablert sin allmennquiz som et skikkelig trekkplaster til O’Learys.

26 lag med maks seks deltagere har gjort sitt til at betjeningen ved sportspuben må sette inn nye stoler og bord på tirsdagskveldene.

– Eventyrlig! Jeg har drevet med quiz i 17 år, og jeg husker mange legendariske kvelder på Stopp Pressen i Oslo. Likevel er det vi har skapt på O’Learys helt unikt. Det går ikke en uke uten at jeg får kommentarer fra folk som gleder seg til neste quizrunde, sier Terje Aaseth.

Ren musikkquiz

Høstens serie med allmennquiz nærmer seg slutten, og det knallhard kamp om førstepremien: Seks billetter til fotballkamp i England over nyttår. Den glade quizkongen fra Tårnåsen hviler derimot ikke på laurbærene. Terje Aaseth er for lengst i gang med planleggingen av nye arrangementer, og det første kommer allerede fredag 8. november.

– Da kjører vi for første gang en ren musikkquiz. Dette er ikke mitt spesialfelt, så jeg har fått med meg to eksperter fra Oslo. Selv skal jeg gestalte rollen som dansevert denne kvelden, så publikum slipper ikke helt unna meg, sier Aaseth med et smil.

Spørsmålene er allerede laget, Terje Aaseth kan friste med 26 spørsmål om alt innenfor musikk fra 70-, 80- og 90-tallet.

– Som på en vanlig quiz vil det være forskjellig vanskelighetsgrad. Noen spørsmål vil for eksempel være at vi spiller musikk, og så kommer det spørsmål relatert til det deltagerne hører.

Mange påmeldte

Quizkongen kan også avsløre at ryktene om musikkquizen tydeligvis har gått en stund. Påmeldingene har allerede begynt å strømme inn til O’Learys. På rundene med allmennquiz pleier det alltid å være en del av lokalet som er forbeholdt spisegjester, som ikke er med på quiz. Daglig leder Linda Frank ved O’Learys sier at de trolig kommer til å ta i bruk hele lokalet til musikkquizen.

– Vi har 240 plasser til rådighet. Nå er allerede over hundre av plassene bestilt til 8. november, forteller Linda Frank.

– Jeg får stadig spørsmål fra folk som vil melde seg på. Jeg svarer alle at de må ta kontakt med O’Learys for å være sikret plass. Jeg har mer enn nok med å stille spørsmålene, sier Terje Aaseth med et smil.

Powered by Labrador CMS