BRUDDHELLER PÅ PLEN: – Du kan legge bruddheller rett på plenen for å lage en spennende gang eller en uteplass, sier Merete Bellingmo.

– Gjør hagen din mer spennende

Merete Bellingmo viser deg hvordan du kan gjøre hagen din mer spennende ved bruk av ulike materialer.

Publisert

Bellingmo, som er bosatt på Tårnåsen, er kjent som gruppeleder for Oppegård Arbeider- parti, men til daglig jobber hun som daglig leder for NAML, en landsomfattende organisasjon for næringsdrivende innen den grønne sektoren.

– Vær kreativ

På årets hagemesse kunne hun gi oss noen tips om hvordan man kunne gjøre hagen mer spennende.

Les også: – Bygg drømmehagen

– Vær kreativ og varier i materialbruk. Det finnes utallige muligheter for hva du kan lage i hagen. Du kan for eksempel legge bruddheller rett på plenen for å lage en spennende gang eller en uteplass. Sett gjerne noen blomsterkrukker for å myke opp området. Du kan også bruke elvestein for å lage dekorative rammer rundt beplant-
ningen, sier Bellingmo.

PS! Saken fortsetter under bildet!

NYTT MURKONSEPT: Utekjøkkenet med ferdige moduler.

Ferdige moduler

Bellingmo viste oss også et nytt og fleksibelt murkonsept med modulsystemer for utforming av hagemur, levegg, utekjøkken, benker, bord, trapper og blomsterbed, utviklet av Asak.

Les også: Grønt er skjønt i hagen i år

– Det er enkelt å sette sammen murblokkene og bygge funksjonelle elementer til uterommet ved hjelp av spesialtilpassede tilbehørsprodukter som oppheng til lys og blomsterkasser, og ferdige benker og hyller, sier Bellingmo.

Powered by Labrador CMS