SØLVJENTER: Alt ser ut til å ligge til rette for sølvmedalje i årets sesong for Oppegårds A-lag i tredjedivisjon, et resultat de virkelig skal være fornøyde med.

Gode tider for lokalhåndballen

Tre lag på pallplass mot slutten av sesongen!

Publisert

Årets håndballsesong nærmer seg slutten, og det er med svært positive øyne vi tar en titt på tabellene akkurat nå, for ikke mindre enn tre lag er på pallplass for tiden!

Troner øverst

Etter gårsdagens seier mot Ski, ligger Kolbotns andredivisjonsherrer nå på toppen av sin tabell.

Etter 19 serierunder leder nemlig Kolbotn nå tabellen etter tolv seire, tre uavgjort og fire tap med 27 poeng.  Riktignok skal det sies at FyllingenBergen 2, som ligger på andreplass, har en kamp mindre spilt og samme poengsum, bare en langt dårligere målforskjell enn Kolbotn har.

Les også: Se video fra lokaloppgjøret mellom Oppegård og Kolbotn

På tredjeplass ligger Bjørnar, som er en av årets opprykksfavoritter, også med 27 poeng et bare 17 serierunder, så det er kanskje å anta at det vil skje flere tabellforskyvninger i dagene som kommer.

NB! Saken fortsetter under bildet!

GJØR DET KNALLSKARPT: Kolbotn ligger på førsteplass i andredivisjon for herrer etter gårsdagens seier mot Ski.

Helt i toppen

I Oppegård-håndballen gjør begge damelag det knallbra for tiden.

A-laget, som spiller i tredjedivisjon, ligger på sølvplass etter nitten serierunder med 31 poeng. Avstanden er nok for stor opp til Follo, som leder serien med 38 poeng, og siden det er kun ett lag som rykker opp til andredivisjon, blir det nok ikke noe opprykk for Oppegård i år, men det skal likevel sies at en andreplass er meget bra, om så blir tilfelle, i en så tøff divisjon.

Les også: Kolbotn leder serien

Oppegård har tre kamper igjen, og den første er hjemme mot Skogstrand torsdag den 1. mars klokken 18.45 i Greverudhallen. Deretter venter borteoppgjør mot Haugerud i Haugerudhallen, søndag den 11. mars klokken 14.30, før sesongen avsluttes hjemme i Greverudhallen mot Tindlund torsdag den 22. mars 2018.

Oppegård har forøvrig en noenlunne behagelig avstand til tredjeplass-laget, som er Tveter. De har 28 poeng med en seriekamp mindre spilt. Likevel tror vi på at Oppegård klarer å holde dem unna seg i den gjenværende delen av sesongen.

GLADE JENTER: Her ser du Oppegård 2, glade etter seier i Greverudhallen sist hjemmematch. De kan rykke opp til femtedivisjon i år.

NB! Saken fortsetter under bildet!

Andrelaget er også på sølvplass

Også andrelaget, Oppegård 2, gjør det svært skarpt i sin divisjon. 

Etter tretten serierunder, ligger laget nå over streken på andreplass, og kan gå mot et mulig opprykk til femtedivisjon.

Laget ligger kun to poeng etter serielederen, Bækkelaget, men har også samtidig Son halsende etter seg på tredjeplass. Son har samme poengsum som Oppegård 2.

Les også: Seier for Oppegård mot Kolbotn i lokaloppgjøret

Oppegård 2 har tre seriekamper igjen i år. Det første oppgjøret er mot Ås i Greverudhallen, onsdag den 14. mars klokken 21.00. Deretter venter to bortekamper, den første mot Siggerud torsdag den 15. mars og så avslutningskampen mot Son 2 i Grevlingen idrettshall mandag den 19. mars. 

SØLVJENTER: Alt ser ut til å ligge til rette for sølvmedalje i årets sesong for Oppegårds A-lag i tredjedivisjon, et resultat de virkelig skal være fornøyde med.

Dermed skulle det være plenty med muligheter til å sikre seg et opprykk, noe som absolutt bør være innen rekkevidde med den formen som Oppegård 2 er i for tiden.

PS! Vi ønsker alle våre lag lykke til i den gjenværende delen av årets håndballsesong!

Powered by Labrador CMS