KNALLJENTER SOM VIRKELIG STÅR PÅ: J13-laget er en gjeng med skikkelige glad-lakser! Bak f.v.:: Emma Kolden, Andrea H Bjerkholt, Tuva I Todal, Marlene Röber, Tuva M Mork, Sofia Burud, Vibeke Halaas. Foran f.v.: Silje E Bretteville, Julia Schwartz, Maria Kuljic.

J13 viste muskler i IØR Cup!

Videre avansement for denne herlige håndballgjengen!

Publisert

Kolbotn-Skogstrand 17-16: Kolbotn møtte denne helgen Skogstrand i åttendels finale i IØR Cup.

Gode motstandere

Kolbotn møtte et veldig bra lag i Skogstrand, og på forhånd så var det klart at de hadde mulighet om de spilte opp mot sitt beste.

Kolbotn viste frem veldig mye fin håndball, med gode kombinasjoner så kom de til muligheter fra både ving,linje og utenfra banen.

Når de i tillegg spilte godt i forsvar, og målvaktene reddet viktige skudd så ble dette en morsom kamp.

Til pause så ledet Kolbotn 10-9.

Rodde seieren i land

I andre omgang, økte Kolbotn ledelsen, og hadde et godt overtak helt til de siste minuttene da Skogstrand nesten kom ajour

Men det ble tilslutt en knepen seier med sifrene 17-16, og dermed videre avansement for denne herlige gjengen.

PS! Se bilder fra kampen i bildekarusellen øverst i saken!