KLAR FOR Å GRUSE NABOEN: Hovedtrener Joachim Hattestad har stor tro på at jentene hans skal klare å hamle opp med naboen Follo.
KLAR FOR Å GRUSE NABOEN: Hovedtrener Joachim Hattestad har stor tro på at jentene hans skal klare å hamle opp med naboen Follo.

Tøff uke for OI-damene

Med to kamper på samme uke, inkludert lokaloppgjør mot Follo HK Damer 2, må det jobbes i stallen til Joachim Hattestad.

Publisert

Det er en tøff uke for Oppegårds tredjedivisjonsdamer, med to kamper på en og samme uke. Først er det bortekamp mot Tveter torsdag 26. oktober, og så kommer erkerival og nabo Follo HK Damer 2 på besøk i Østre Greverud Iderttshall søndag den 29. oktober klokken 15.45.

Dette blir en tøff kamp, tror hovedtrener Joachim Hattestad.

– Mot Follo kan alt skje! Dette vil bli en kamp med mange følelser, og Follo kommer nok til å vise at de er en stor og mektig klubb, så vår taktikk er enkelt og greit å komme ut fra start og klinke til med alt vi har. Vi vet at Follo er i god form for tiden, men de skal få seg en skikkelig fight i Østre Greverud Idrettshall, sier Hattestad

Skader

Han forteller at stallen har slitt en del med småskader den siste tiden.

Les også: Portrettintervju med Julie Hattestad

– Vårt fokus nå har vært mye individuell tilpasning av treningsopplegget, for vi har hatt en del skader som skuldervondt, overtråkk og lignende. Nå har vi heldigvis fått kontrollen på dette, og er klare til kamp, sier Hattestad.

PS! Saken fortsetter under bildet!

I AKSJON: Så langt i år har Oppegård tre seiere, blant annet mot Trøgstad/Eidsberg/Askim i Greverudhallen, hvor de vant 38-23.
I AKSJON: Så langt i år har Oppegård tre seiere, blant annet mot Trøgstad/Eidsberg/Askim i Greverudhallen, hvor de vant 38-23.

Målet står

Treneren er fornøyd med stallen sin så langt i år. Laget ligger på femteplass på tabellen etter fire kamper med tre seiere og ett tap. Det er bra. Målet for sesongen står fortsatt, og det er å komme på topp tre på tabellen i den knalltøffe divisjonen.

– Vi forventet en tøff sesong for mange, fordi det er noe annet å spille håndball på seniornivå enn det er i aldersbestemte klasser. Mange av spillerne vi møter har lang og bred erfaring, og har kanskje en del ferdigheter som vi jobber oss opp mot, selv om våre spillere har mange gode håndballferdigheter. Vi skal skru opp tempo ytterligere og kjempe på, og ikke vente til etter jul med å skaffe poengene. Målet vårt om tabell-topp3 står fortsatt, sier Hattestad.

Les også: – Vi er innmari spente og tente!

I mellomtiden håper han folk kommer på Follo-kampen.

GIR ALT I ÅR: Her er glad-gjengen fra Oppegård som gir alt i år! Dette er hele gjengen fra J16, J18 og damelaget til Oppegård, som sammen jobber på tvers av lagene. Øverst fra venstre ser du Erle Langetangen, Vilde Nysveen, Stine Westby, Josefine Jensrud, Tuva Kiøsterud, Julie Hattestad og  Nora Asbjørnsen. Midtre rad fra venstre: Elise Aarnes. Jeanette Klavestad, Tina Strømsnes , Emma Lalande, Tilde Pileberg og , Anna Sundbye.  Nederst fra venstre ser du Marit Berntzen, Caroline Markholm, Jenny Anseth og keepere Amanda Nilsson, Andrine Berli, Olivia Nygaard, Martine Anseth og Ingrid Aasermoen.
GIR ALT I ÅR: Her er glad-gjengen fra Oppegård som gir alt i år! Dette er hele gjengen fra J16, J18 og damelaget til Oppegård, som sammen jobber på tvers av lagene. Øverst fra venstre ser du Erle Langetangen, Vilde Nysveen, Stine Westby, Josefine Jensrud, Tuva Kiøsterud, Julie Hattestad og Nora Asbjørnsen. Midtre rad fra venstre: Elise Aarnes. Jeanette Klavestad, Tina Strømsnes , Emma Lalande, Tilde Pileberg og , Anna Sundbye. Nederst fra venstre ser du Marit Berntzen, Caroline Markholm, Jenny Anseth og keepere Amanda Nilsson, Andrine Berli, Olivia Nygaard, Martine Anseth og Ingrid Aasermoen.

– Dette kommer til å bli en håndballfest med mange heltente spillere som vil gi alt. Jeg tror det blir en spennende kamp, og håper publikum tar turen til hallen, for dette kommer til å bli virkelig moro, avslutter han.