SPILTE: Elise Aarnes, Jeanette Klavestad og Mia Nikolaisen spilte alle i den flotte bortekapmen.
SPILTE: Elise Aarnes, Jeanette Klavestad og Mia Nikolaisen spilte alle i den flotte bortekapmen.

Storseier til Oppegård

Sikret sølvet etter målfest på bortebane.

Publisert

Haugerud-Oppegård 24-45: Det ble en lett match for Oppegårds tredjedivisjonsdamer i håndball da de møtte bunnlaget Haugerud til sesongens nest siste kamp på bortebane. 

Det ble målvaktene og kantspillernes dag i Haugerudhallen søndag. Mia Nikolaisen, Jeanette Klavestad og Elise Aarnes besørget 17 av målene til de gule, mens Andrine Berli leverte en redningsprosent på hele 58.

Les også: Landslagsuttak for Julie Hattestad

Allerede ette rpause stod det 11-23, så det var aldri noen tvil om hvor dette kom til å ende.

God kamp

Alt i alt en godt gjennomført kamp selv om motstanden var svak i denne kampen som ikke hadde betydning for noen av lagenes tabellplassering. Oppegård IL hadde allerede før kampen sikret andreplass i divisjonen bak OIs prestasjonsklubb Follo HK Damer som før sesongen hadde som mål å rykke opp og som har benyttet en rekke etablerte 1.div. spillere på andrelaget for å lykkes med dette.

Les også: Nok en seier til Oppegård-damene

Med det som utgangspunkt er det en fin prestasjon av det unge Oppegårdlaget å sikre andreplassen allerede to serierunder før slutt.

Oppegård har en kamp igjen denne sesongen, og det er hjemme mot Tindlund torsdag den 22. mars klokken 18.45. Kampen spilles i Greverudhallen.

Sølv-laget ligger pent plassert på andreplass med 35 poeng, og har som sagt sikret seieren. Nærmeste lag under har 30 poeng, og det er Nordstrand 2.

Det er bare å gratulere!

 

Powered by Labrador CMS