SØKER LAGLEDER: Sportslig leder Hege Jørgensen i Kolbotn kvinnefotball håper en dedikert person melder seg til tjeneste for jentene.
SØKER LAGLEDER: Sportslig leder Hege Jørgensen i Kolbotn kvinnefotball håper en dedikert person melder seg til tjeneste for jentene.

Nå kan du bli lagleder for toppserielaget!

Kolbotn kvinnefotball søker ny lagleder. Har du det Hege Jørgensen og co er på jakt etter?

Publisert

Det er en sterk kvinnefotballtradisjon i Kolbotn IL. I over tyve år har jentene imponert oss, briljert og ikke minst vært i toppen av norsk fotball.

Svært mange forbinder Kolbo nettopp med toppserielaget, og nå søker de en dedikert lagleder som kan være med på å fortsette arbeidet med å beholde posisjonen som et kraftsenter i kvinnefotballen i regionen vår.

Dette må du kunne

Sportslig leder Hege Jørgensen forteller med entusiasme om personen de er på jakt etter.

– Dette er en veldig allsidig rolle på mange måter, men det vi ønsker er en person som kan ha både orden og struktur rundt spillerne på utstyr og annet, men som også er en omsorgsperson for dem, og kan "dulle" litt ekstra med dem, for de trenger både å bli passet på litt av og til men også oppmuntret, sier Jørgensen med et smil om munnen.

HERLIGE JENTER: KILs toppseriestall er noe av det ypperste innen norsk fotball. Nå kan du bli en del av støtteapparatet.
HERLIGE JENTER: KILs toppseriestall er noe av det ypperste innen norsk fotball. Nå kan du bli en del av støtteapparatet.

Laglederrollen er viktig for et lag med dedikerte spillere som satser alt på å nå til topps i Norges tøffeste serie for damer.

– Det handler om å være et "lim" på laget og være til støtte for administrasjon og spillere. Dette kan være en morsom rolle å ha, for man kommer veldig tett på laget og får være med på mye gøy. Man blir en del av det indre livet i laget, rett og slett, sier Jørgensen.

– Vi stiller ingen formelle krav til den som skal få jobben, men man må ha et ønske om å være en del av et dedikert fellesskap, og ha lyst til å bruke tid på damene våre, sier Jørgensen.

Snart seriestart.

Det nærmer seg starten på årets serie. Seriestart for toppserielaget i år er på bortebane den 17. april mot Trondheims-Ørn borte, mens første hjemmekamp blir den 23. april mot Avaldsnes.

Jørgensen håper på å få en ny lageleder på plass i god tid før dette.

– Vi håper på å få på plass en person så fort som mulig, og klubben har et godt støtteapparat som vil ta vedkommende godt imot. Å få en lagleder på plass øker profesjonaliteten i laget, sier Jørgensen.

Dersom du har lyst til å søke, kan du sende en e-post til toppfotball@kolbotnil.no

Powered by Labrador CMS