KLARE FOR KAMP: Kolbotns volleyball-damer, og trener Abdinasir (Abdi) Saeed Mohamed, er klare for sesongens siste kamper i helgen. Bak fra venstre: Abdinasir (Abdi) Saeed Mohamed, Christina Landmark Johannessen, Anna Maria Wojno, Benedicte Vårli Pehrson, Mona Fossen. Foran fra venstre: Ingvild Langhus, Amalie Sauvik Pettersen, Inger Anette Sandvand Dahlen og Gunhild Bondevik Størseth. Ikke til stede: Eva Thime Elseth, Ina Marie Østensjø, Synne Marie Olsen og Viraya Sornchai

Kjemper om medaljer - håper på tilskuere

Kolbotns volleyball-damer spiller fest-volley i 2. divisjon. I helgen kan medaljene sikres på hjemmebane.

Publisert

Husker du de gode volleyball-damene vi skrev om i desember? Vel, da slo de bokstavelig talt til og vant sine to hjemmekamper mot henholdsvis Bislett og OSI.

På førstkommende lørdag er det atter en gang duket for to spennende kamper for de gode damene, og denne gangen har Oppegård Avis rykket ut i forkant, med et håp om å skape litt blest om kampene.

SMELLER TIL: 19-åringen Amalie Sauvik Pettersen smeller til og er klar for helgens kamper.
ERFARING: Gunhild Bondevik Størseth (i blått) er med sine 58 år én av de mest rutinerte spillerne på laget. Vi skriver «én av» siden lagvenninne Christina Landmark Johannessen er like ung.

Kjemper om medaljer

Ja, for det er ikke akkurat stinn brakke når damene spiller. I helgen kan faktisk medaljene i 2. divisjon sikres, men da må minst en av de to kampene vinnes.

Lørdag klokken 12 stiller nevnte Bislett på motsatt banehalvdel i Kolbotn Flerbrukshall på Kolbotn skole, før Tønsberg VBK venter klokken 14.

Går det som vi håper og tror, vil Kolbotn fyke opp fra dagens femteplass, til andre- eller tredjeplass.

– Vi er klare til kamp og lover å gi alt vi har for å sikre medalje. Siden dette er sesongens siste kamper blir det feiring uansett, men det er enda gøyere hvis det ender med medalje, sier Inger Anette Sandvand Dahlen, til Oppegård Avis.

HØYT HENGER DE...: Men sure er de på ingen måte. KILs volleyball-damer biter godt fra seg i 2. divisjon og gjør her unna siste finpuss før helgens kamper.

Lokalt lag

Hun er selv bosatt på Kolbotn, og er i så måte en utmerket representant for laget som mer eller mindre er perfekt spredt utover både Nordre Follo kommune og nabobygdene våre. Mona er nemlig fra Tårnåsen, Anne fra Holmlia, Ingvild holder til i Ås, Christina på Greverud, Amalie på Oppegård, Bendicte på Sofiemyr og Gunhild på Langhus.

Dermed får du, uansett hvor du måtte bo, noe for din smak.

– En sånn sak som dette i Oppegård Avis må vel nesten garantere masse publikum, gliser Sandvand Olsen. 

Vel, nå har vi i hvert fall oppfordret det som kan krype og gå av volleyball-fans i kommunen til å ta turen, og vi slenger samtidig på våre beste lykkeønskninger for en god sluttspurt.

TABELLEN: Slik ser tabellen ut før siste serierunde. NMBUI er suverene mestere, men med litt flyt, kan Kolbotn bli nummer to.
Powered by Labrador CMS