TRIUMFERTE: Kolbotns J03 kjemper seg til topps i OBOS Cup.

Klare for semifinalen

Kolbotns J03 tok en sterk seier på bortebane. Nå nærmer de seg finalen i OBOS Cup!

Publisert

Årvoll-Kolbotn 1-5: Nok en gang har Kolbotns J03 tatt en storseier! De herlige fotballjentene har tatt seg til semifinale i OBOS Cup i går kveld etter en meget sterk 5-1 seier på bortebane mot Årvoll.

Jevn start

Etter en relativt jevn start på kampen malte jentene motstander sakte, men sikkert i stykker og avsluttet første omgang sterkt.

Scoringer av Mia Tuft Andersen og Una Lykke Alfredsen sørget for 2-0 ledelse til pause, melder kolbotnkvinnefotball.no.

Etter pause reduserte Årvoll til 2-1 før Kolbotn jentene tar fullstendig over og cruiser inn til en 5-1 seier.

Tuft Andersen scoret alle lagets tre mål etter pause og var definitivt dagens kamphelt med fire scoringer gode involveringer hele kampen.

Lagets varemerke, som er knallhard jobbing hele matchen, ble krydret med herlige enkeltmannprestasjoner og flott kombinasjonsspill langs bakken.

Oppegård Avis ønsker jentene lykke til i semien! Gå for gull!