IMPONERTE: Kolbotns J19 kom på pallen under Norway Cup!

Herlige sølvjenter

Imponerende av J19 under Norway Cup. Nok en medalje ble bragt hjem til Sofiemyr.

Publisert

Kolbotn måtte bite i gresset for LSK i J19-finalen i Norway cup. Likevel er resultatene imponerende i verdens største fotballturnering.

Jevnt

Første omgang var jevnspilt og ingen av lagene kom til de helt store sjansene. Stillingen ved pause var derfor 0-0.

Andre omgang åpnet på verst tenkelige måte for Kolbotn da LSK scoret etter ca ett minutt. Etter sjokkstarten på andre omgang klarte aldri Kolbotn å reise seg, og LSK dominerte omgangen fullstendig, ifølge kolbotnkvinnefotball.no, som fulgte kampen tett.

Tapte

Jentene i gult rullet opp det ene angrepet etter det andre, mens Kolbotn på sin side så slitne ut. Etter hvert fikk også LSK uttelling, og til slutt sto det hele 5-0 til LSK.

For Kolbotns del ble det derfor bare en seier i Norway cup, men en seier, et finaletap, ett lag i semifinalen og ett i kvartfinalen er alt i alt en fantastisk innsats av jentelagene til Kolbotn!