SOL, SOMMER OG QUIZ: Terje Aaseth er godt i gang med forberedelsene. Lørdag 19. juni blir det utendørs quiz i sentrum av Kolbotn.

Quizen er tilbake – utendørs

Terje Aaseth inviterer til sommerfest på Jan Baalsruds plass lørdag 19. juni.

Publisert

Og la det være sagt med én gang: Quizkongen har smittevernet i fokus når han fyrer i gang en skikkelig quizkveld i sommervarmen utenfor Kolben.

Frem til pandemien stengte det aller meste, samlet Terje Aaseth fulle hus hver tirsdagskveld på O'Learys.

– Nå syntes jeg vi hadde ventet lenge nok. Jeg får jevnlig henvendelser fra publikum som lurer på når quizen er tilbake, forteller Aaseth.

Mye organisering

Til høsten er planen å gå i gang med ukentlige quizkvelder på Kullebunden spiseri. Dette lover Aaseth å komme tilbake til senere i sommer. Nå er det først og fremst et stort utendørs arrangement med pølser, vafler og quiz som står på agendaen.

I SITT RETTE ELEMENT: Terje Aaseth samlet fulle hus på sine høst- og vårserier med allmennquiz. Nå er han klar for comeback.

– Jeg fikk ideen til en utendørs quiz tidligere i vår. Jeg testet den på et par gode venner, som ga tommelen opp. I tillegg tok jeg kontakt med Lone Schrøder ved Kolben, og de har hjulpet med på legge til rette, forteller Terje Aaseth.

Nå jobber quizkongen daglig med organiseringen, og han forteller at mange gode krefter er inne og bistår.

– Vi skal selvsagt overholde smittevernreglene. Det blir engangsbestikk innpakket i plast og nok håndsprit tilgjengelig.

Salg av mat og drikke

I tillegg til selve quizen vil det blir salg av mineralvann, kaffe, pølser og vafler.

– Er vi heldige med været, tror jeg dette blir svært vellykket, sier Aaseth, som har ordnet med bord og stoler til cirka 100 personer.

Han lover en allmennquiz av godt, gammelt merke, ikke ulik de som gikk sin seiersgang på O'Learys frem til pandemien satte stopp.

– Hvert lag får utlevert både kladdeark, svarark og penner.

Premier

– Og det er premie til vinner-laget?

– Ja, det blir en topp 1. premie. Det laget som vinner, blir "historiske"! Dette er min første utendørsquiz på Kolbotn. Vinnerlaget får premie til en verdi av 1000 kroner, og bli ikke overrasket om det dukker opp enda flere gevinster, sier en engasjert Aaseth.

Hvert bord som settes opp på Jan Baalsruds plass utgjør ett lag. Aaseth ønsker velkommen fra klokken 14, og selve quizen sparkes i gang cirka klokken 1530.

– Jeg gleder meg masse. Det har vært et tungt år uten quiz, men jeg har brukt tiden godt til å forberede masse spørsmål. Nå gleder jeg meg til å fyre av noen skikkelig sommernøtter. Og, ja, vi har selvsagt bestilt godt vær, forsikrer Terje Aaseth.

Powered by Labrador CMS