GLEDER SEG TIL MATCH: Kaptein Ina Gausdal er klar for kamp i Nord-Norge i helgen.

– Har utrolig lyst på tre poeng!

Kaptein Ina Gausdal og resten av Kolbotns toppserieteam er i Nord-Norge i dag for å sanke poeng.

Publisert

Sesongen nærmer seg slutten for Kolbotn, en sesong som har vært poengfattig, men her skal det kjempes helt til det siste!

Lørdag 28. oktober klokken 15.00 er det klart for bortekamp for Kolbotn i Harstad på tabell-bunn Medkilas hjemmebane.

Kolbotn er helt avhengig av å få med seg poeng i denne kampen, etter en seiers-fattig sesong så langt. 

Har troen

En av dem som går for tre poeng og som skal gi alt, er Ina Gausdal. Hun er klokkeklar i troen på tre poeng i helgen.

– Vi må ta med oss innsatsen og viljen til å gå i krigen fra LSK-kampen, hvis den ligger i bunn tror jeg resten kommer av seg selv, sier Kolbotn kaptein Ina Gausdal til kolbotnkvinnefotball.no før sesongens nest siste kamp mot tabelljumbo Medkila på lørdag.

Les også: Se Kolbotn-LSK Kvinner i reprise

Også trener Knut Slatleim er klar for seier.

– Inn i de to siste kampene blir det viktig å gjenskape de gode prestasjonene, men vi må også få med oss de riktige resultatene, sier Slatleim før han avslutter: Vi har lenge visst at disse to kampene kan bli våre nøkkelkamper i høst og vi er sterke i troen på at vi skal lykkes mot Medkila, sier han.

PS! Saken fortsetter under bildet!

HAR TRUA: Knut Slatleim gir alt sammen med jentene i årets nest siste kamp.

Landslaget og klubben

Ina Gausdal har akkurat kommet hjem fra samilng med landslaget før VM-kvalifiseringen mot Nederland.

– Jeg tar med meg en veldig kul opplevelse, med rammer som er ganske forskjellige fra hjemme. Å våre med å jobbe mot en så viktig kamp og mot en så viktig motstander har vært en fin erfaring å ta med. Det er gøy å se at det lønner seg å jobbe mot mål over tid, sier hun til kolbotnkvinnefotball.no

Les også: Gleder seg til landslagsdebuten

Siden landslagstilbudet kom, har hun også vært klar på at klubbspillet for Kolbotn er fortsatt like viktig, og hun er klar for innsats i helgen!

– Jeg er klar for å bidra med mest mulig positiv energi inn i laget, forteller hun, og fortsetter: -Jeg gleder meg til å spille mot Medkila. Det er viktig at vi ikke overdramatiserer nå, det er bare en fotballkamp, og fotball er og skal være gøy, sier hun.

PS! Dermed er det bare å ønske Kolbotn lykke til i helgens kamp! Sist kamp ble det 2-0-seier på Sofiemyr stadion for KIL-damene. Vi håper på reprise av dette i helgen. Ønsker du å se høydepunkter fra forrige oppgjør mellom de to? Klikk play i videoen herunder!

 
Powered by Labrador CMS