OPPEGAARD-MILA: Hele storfamilien Oppegaard stilte til start under Oppegårmila i fjor. Nå håper arrangmentansvarlig, Knut Oppegaard at det blir mange deltakere i årets løp.

Fem år med «mila»

Lørdag 2. juni arrangeres Oppegårdmila for femte gang. Her er alle velkomne uavhengig av form.

Lørdag 2. juni er det igjen duket for en aktiv dag i Oppegård. Oppegårdmila arrangeres i år for femte gang og er et breddearrangement der alle er velkomne.

Les også: Sølv i Nordisk til Sofia Aak

– Vi har deltakere som tar det som en tur, og vi har noen som er på nivå med de beste i landet. Vårt mål er å få flest mulig til å være aktive, sier arrangementsansvarlig Knut Oppegaard.

Rabattert pris for lag

Mange formelle og uformelle grupper stiller til start, og for å motivere lag og foreninger til å kraftsamle om deltakelsen, tilbys i år lagspåmelding til rabattert pris på 5- og 10 km- løpene. Lag og grupper som melder på 10 deltakere eller mer, betaler 150 kroner pluss påmeldingsgebyr på 15 kroner per deltaker, mens normalpris er 250 kroner pluss påmeldingsgebyr på 15 kroner.

Saken fortsetter under bildet.

SPREK ARRANGØR: Knut Oppegaard er arrangementsansvarlig for Oppegårdmila. Han var selvfølgelig med i løpet i fjor.

 

– Tidligere år har vi sett mange morsomme grupper som har meldt seg på, alt fra hele 40-års lag i bastskjørt til fotball- eller håndballag som stiller i til start i matchantrekk, sier Oppegaard.

KIL største gruppe

I 2017 hadde KIL-svømmerne med mange utøvere og var klart største gruppe. De vil prøve å gjenta bedriften i 2018 og har allerede meldt på en stor gjeng.

Les også: De skal rocke Oppegård syd i sommer

FJORÅRETS STØRSTE: Kolbotn Svømmeklubb hadde flest deltakere som gruppe i 2017.

– Er det noen som tør å utfordre dem? Det er vel litt flaut for arrangørklubben om naboklubben i nord tar prisen for største gruppe i løpet, lurer arrangørene.

Påmelding

For å melde på lag og grupper, må en representant for laget sende inn navneliste til info@oppegardmila.no for tildeling av rabattkode. Deltakerne meldes deretter på enkeltvis eller samlet. For å utløse rabatten, må tilsendt rabattkode benyttes.

– Løpet har akkurat passert 100 påmeldte løpere, men av erfaring vet vi at mange påmeldinger skjer de siste ukene og spesielt etter 17. mai. For å sette ny deltakerrekord, må vi over 800 påmeldte, sier Oppegaard.

Les også: – Endelig er vi i mål!

Oppegårdmila har blitt en tradisjon for mange familier.

– Det synes vi er spesielt hyggelig. Bruk gjerne din egen eller Oppegårdmilas Facebook-sider til å utfordre en venn, oppfordrer Oppegaard.

Løp og show

I år kan man også kombinere familiesamlingen med revyen «Sommer i Oppegård» som går ved Oppegård stasjon senere samme kveld.

– Vi sees på Østre Greverud idrettsplass lørdag 2. juni, avlsutter Oppegaard.

Powered by Labrador CMS