STENGT, MEN ÅPENT: Selv om kulturhuset er stengt, blir det kultur via Facebook i tiden fremover.

Sender Kolben-kultur rett hjem til deg

Kulturhuset er stengt på grunn av korona, men det hindrer ikke at du kan få lokal kultur rett hjem til din skjerm.  Første post er allerede i dag.

Publisert

Det er vanskelige tider for både artister, publikum, kulturhus og alle andre. Nå åpner derimot Kolben opp og strømmer kultur ut via nett. 

Sist lørdag hadde biblioteket stor suksess med med å lage litteraturquiz for hele familien via Facebook. Bibliotekar Hans Martin Enger og familien arrangerte konkurransen. Nå blir det mer kultur fra Kolbens digitale kanaler. 

– Vi ønsker å bruke våre ressurser til det beste for alle og har derfor rigget Kolbens Sal 2 med kamera og mulighet for å streame live, via vår Facebook side. I samarbeid med blant annet biblioteket i Kolben kommer vi til å ha et «live» program, forteller kulturhusleder Lone Schrøder. 

De første posten er allerede i dag tirsdag 31. mars når biblioteket gir deg "Strikk og Lytt" klokken 19. Lone Schrøder har også en oppfordring. 

– Har du noe du ønsker å formidle via denne kanalen er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på post@kolben.no. Sammen med deg vil vi vurdere innhold og teknisk gjennomføring.

BLÅBÆRTOPPEN SPELLEMANNSLAG: Maja Ratkje og Frode Haltli har laget et familiært spellemannslag sammen med barna Frida (t.v.) og Marte. Lørdag blir det konsert på Kolbens Facebook-side.

Slik er strømmeprogrammet fra Kolben denne uken: 

Tirsdag 31.mar  kl. 19.00-19.30 - Strikk og lytt med Catrin Wesenberg

Catrin leser og forteller fra verdens første krimroman «Mordene i Rue Morgue» av Edgard Allan Poe fra 1841. Poe døde i 1849, for 171 år siden.

Han er kaldt grøsserens og kriminalgåtenes far, så her er det fare for at en maske eller to kan falle ut…

Onsdag 01. apr kl. 12.15-12.30 - Litterært kvarter – Påskekrim tips med Ann-Lisbeth Morris

Krimeksperten vår Ann-Lisbeth gir tips om god påskekrim! Alle bøkene er tilgjengelige på appen Bookbites.

Onsdag 01. apr kl. 13.00-13.30 – Fortellerstund – Med Marja Liisa Sandbakken, Hilde Sjølset, Agnethe Gulbraar og Iris Elisa Siglen Toresdottir

Fortellerstund med musikk for de yngste med bibliotekarene Hilde, Iris og Agnethe og musikk med musikkpedagog Marja Liisa. Vi forteller, dramatisere og synger en liten halvtime.

Lørdag  04. apr kl. 16.00 – Familiekonsert - Blåbærtoppen Spellemannslag – Familien Ratkje / Haltli

Den musikalske familien til Maja Ratkje og Frode Haltli har sitt eget lille spellemannslag, og inviterer til konsert for hele familien. 

Powered by Labrador CMS