Det er varme smil overalt på sletta. Bokstavelig talt.
Det er varme smil overalt på sletta. Bokstavelig talt.

Herlige dager på Norway Cup

For de aller fleste ender Norway Cup med et surt tap og tapre tårer, men du verden så morsomt det er før den tid.

Publisert

Norway Cup er verdens største fotballturnering, og den arrangeres «rett borti nabolaget» vårt. Ikke så rart at det derfor kryr av både små og store Oppegård-folk på Ekebergsletta i disse dager. Overalt hvor vi snur oss er det blå-hvite og gul-sorte drakter fra Kolbotn IL og Oppegård IL.

Titusenvis av spillere er i aksjon, og i tillegg til å spille kamper, er det en rekke morsomme aktiviteter å prøve seg på. Og man må så absolutt ikke være spiller for å trives på Norway Cup. Her er det triksekonkurranser, chill out-soner med Fortnite-spilling, mat og drikke i alle valører, haugevis med morsomme utfordringer, konserter og tivoli. Og det er så absolutt ikke til å stikke under en stol at det sendes et og annet flørtende blikk i løpet av uka. Det har vi fått bekreftet av flere kilder som alle ønsker å være anonyme...

Har du aldri vært på Norway Cup, så anbefaler vi så absolutt et besøk. Både i dag og i morgen spilles det finaler i alle klasser og det er fortsatt haugevis med morsomme ting som skjer.

Powered by Labrador CMS