STENGT: O'Learys åpnet aldri igjen etter at den hadde sist åpningsdag 2. juledag i fjor. Sist torsdag ble eierselskapet slått konkurs.
STENGT: O'Learys åpnet aldri igjen etter at den hadde sist åpningsdag 2. juledag i fjor. Sist torsdag ble eierselskapet slått konkurs.

Starter jakten på O'Learys-erstatter

Senterledelsen ved Kolbotn Torg har stor tro på å finne en god erstatter for restauranten som gikk konkurs.

Publisert

Sist torsdag kveld kunne Oppegård Avis avsløre at O'Learys og eierselskapet Stovner Restaurantdrift har meldt oppbud. Konkursen ble registrert i Brønnøysundregistrene samme dag. Stovner Restaurantdrift driftet O'Learys-restaurantene på Kolbotn og i Sarpsborg.

– Dette er trist, men vi så ikke lenger muligheter til å drive. Utgiftene ble for store og vi må begrense tapene, sa Geir Sjøvold, en av eierne bak restauranten som åpnet ved Kolbotn Torg våren 2018.

– Attraktive lokaler

Konkursen slo ned som en liten bombe i lokalmiljøet. For ledelsen ved Kolbotn Torg fører dette til at de må på utkikk etter nye leietakere til et av de største lokalene ved kjøpesenteret.

SKAL FINNE ERSTATTER: Senterleder Marianne Thoresen-Larsen ved Kolbotn Torg.
SKAL FINNE ERSTATTER: Senterleder Marianne Thoresen-Larsen ved Kolbotn Torg.

– Mange av våre kunder har satt pris på tilbudet til O’Learys, og vi forstår at mange synes det er synd at O’Learys forsvinner fra Kolbotn Torg. Dette er attraktive lokaler, og vi vil gå i dialog med aktører som ønsker å etablere seg i lokalene, sier senterleder Marianne Thoresen-Larsen til Oppegård Avis.

Like før jul i fjor ble det kjent at klesgiganten H&M hadde bestemt seg for å legge ned butikken på Kolbotn. I dagens 2. etasje av H&M flytter Tårnåsen legesenter inn sammen med to tannlegekontorer. Hva som skal inn i første etasje av dagens H&M er foreløpig ikke klart, men senterlederen har tidligere uttalt at det er retail, altså varehandel, som skal inn i disse lokalene.

Treningskjede flytter inn

20. januar i år ble det kjent at treningskjeden SATS flytter inn på Kolbotn Torg. De åpner en splitter ny avdeling i lokalene hvor det tidligere var kafé, lekebutikk og Jernia. SATS vil med dette ha avdelinger på begge sider av jernbanen på Kolbotn.

Mange lesere har engasjert i O'Learys-konkursen. I flere Facebook-grupper har debatten gått om hva som bør komme inn som erstatning for restauranten. Både Egon, Peppe Pizza

– Vi har stor tro på at vi vil få på plass et spennende konsept som blir tatt godt imot av innbyggerne her på Kolbotn, sier Marianne Thoresen-Larsen.

Powered by Labrador CMS