GLADE PENDLERE: Ingvild og Sverre Lunde storkoser seg med å ta tog igjen!

Endelig går togene igjen!

God stemning nede på stasjonen! Pendlerne jubler.

Publisert

Det er ingen tvil om at pendlerne i Oppegård er storfornøyde med at togstreiken endelig er over, og at pendlerhverdagen er tilbake til det normale.

Søndag kom meldingen mange har ventet på i lang tid. Endelig ble det en løsning i konflikten, streiken var over og historie, og pendlerhverdagen kunne endelig vende tilbake til det normale.

Det vil si, det tok en liten stund etter konfliktens ende. Togpersonell og togsett måtte på plass, men tirsdag morgen var alt som det skulle. Over var tiden med overfylte busser, lange pendlerdager og kaos.

FOR DET MESTE I RUTE: Togene var back on track tirsdag, med unntak av litt oppstartsrusk. Det er likevel gledelig at transporten til byen nå går som normalt igjen!

Fornøyde

Solfrid Ellegaard er en av dem som gleder seg over at toget er tilbake.

– –Det er ikke noe som er bedre enn toget, så lenge det kommer, sier hun

Ingvild og Sverre Lunde er enige.

– At toget nå går igjen betyr at jeg får 45 minutter kortere skolevei, for bussen tar så mye lengre tid, sier Ingvild Lunde.

– Transporten blir mye lettere nå. Under togstreiken har jeg kjørt MC og tatt noe buss, sier Sverre Lunde. Han synes bussen tar litt vel lang tid. Men nå som MC-sesongen er over, er ikke valgene så mange.  

Yvonne Grønmyr Mortensen var også en glad pendler tirsdag morgen.

  Jeg skal til Stabekk, og under streiken måtte jeg stå opp en time tidligere for å komme frem til rett tid, for jeg  måtte skifte buss to ganger. Så det er en glede å sette seg på toget igjen, sier hun.

Bla deg rundt i bildekarusellen øverst i saken for å se hva de glade pendlerne mener om at toget går igjen!

Powered by Labrador CMS