NUMMER TRE: Emma Axelsson fra Oppegård IL representerte Akershus under Kong Haralds Ungdomsstafett.

Pallplassering på Emma

Søndag 10. mars gikk Emma Axelsson for Akershus i Kollen. Det resulterte i en sterk 3.plass for Oppegård IL-jenta under Kong Haralds Ungdomsstafett.

Kong Haralds Ungdomsstafett er en årlig mix-stafett som arrangeres for 15 og 16-åringer. Stafetten, som arrangeres av Oslo Skikrets, NSF,  Skifest samt flere andre samarbeidspartnere, fant sted i Holmenkollen søndag 10. mars.

Emma Axelsson fra Oppegård IL ble tatt ut på førstelaget til  Akershus, og gikk tredje etappe for laget som forøvrig besto av: Julie Hammer, Eidsvold Værks Skiklubb på første etappe,  Halvor Dolven, Asker Skiklubb på andre etappe og  Jonas Maukon Myhr, Asker Skiklubb på siste. 

Axelsson gikk sin 3,5 kilometer etappe på 9.39.1. Det resulterte i en tredjeplass, bak Troms 1 som tok andreplass og Akershus sitt andrelag som tok førsteplassen. Dermed ble det ingen gjentakelse av førsteplassen, som førstelaget til Akershus tok i fjor, men en solid plassering og en meget sterk tredjeplass for Oppegård-jenta og de resterende lagkameratene. 

Trykk her for å se hele resultatlisten publisert på langrenn.com. 

Powered by Labrador CMS