HER BLIR DET UTESERVERING: Geir Sjøvold (foran f.v.) og Kjetil Døviken i O'Learys Kolbotn gleder seg til å åpne, og ønskes velkommen av Anne Lene Falch, som er utleiesjef i Citycon, og senterleder Marianne Thoresen-Larsen ved Kolbotn torg.

– Vi gleder oss!

Kolbotn torg får en ny, gigantisk sportsrestaurant når O´Learys åpner i mai.

Publisert

1. mai skjer det. Da er den store dagen. Da åpner O´Learys sin splitter nye sportsrestaurant på Kolbotn torg, og Oppegård får et helt nytt spisested-konsept, og det er lokale krefter som står bak nyetableringen på vårt lokale kjøpesenter.

Gleder seg

Bak etableringen står nemlig Oppegård-gutt Geir Sjøvold (49) sammen med Kjetil Døviken, begge siere av restauranten, og som har stor suksess med lignende etableringer andre steder i Østlands-området.

– Vi gleder oss fryktelig mye til åpningen, og vi kan skrive under på at det blir hektisk aktivitet i månedene som kommer foran åpningen, sier de to engasjert.

Les også: Jan Baalsrud blir halehelt hos Norwegian

Sjøvold er født og oppvokst i Oppegård, og han synes det er spennende å etablere noe helt nytt og annerledes på hjemmemarkedet.

– Siden nyheten ble kjent, har spørsmålene vært mange, og tilbakemeldingene har vært utelukkende positive, sier Sjøvold.

NB! Saken fortsetter under bildet!

SLIK BLIR DET: Her ser du et bilde fra en annen restaurant i kjeden.

Stort

O´Learys Kolbotn blir en gigant på torget, for det er ikke småtterier av en restraurant som skal åpnes.

Lokalene blir på ca. 600 kvadratmeter med rundt 250 sitteplasser og i tillegg blir det også en stor uteservering. Her har tegnet inn rundt 50 plasser, og alle er under tak.

– O´Learys begynte satsningen i Norge for rundt to år  siden, og har åpnet fortløpende på steder som blant annet Fredrikstad, Stovner, Sarpsborg, Drammen og Hamar. Mange kjenner nok også til restauranten på Oslo Lufthavn Gardermoen. Tanken om å etablere seg på Kolbotn dukket opp siste halvår i fjor.

Les også: Fakkeltog mot mobbing og for inkludering

– Vi gjorde resarch i markedet, og Kolbotn pekte seg raskt ut som et sted vi ønsket å
etablere oss. Vi kikket først på Ski, men valget falt på Kolbotn, og siden vi allerede har en svært god dialog med Citycon, som eier Kolbotn torg, falt brikkene på plass. Dette er et vekstområde og et svært spennende marked som vi gleder oss til å etablere oss i, sier de to eierne.

KLARE FOR MAT OG MORO: O'Learys-gutta gleder seg til å åpne i de nye lokalene sine i mai.

NB! Saken fortsetter under bildet!

Positive til konkurransen

Det er mange spisesteder på Kolbotn, men de to eierne er positive til konkurransen.

KLARE FOR ÅPNING: Geir Sjøvold (t.h.) og Kjeil Døviken gleder seg stort til å åpne den nye O›Learys-restauranten på Kolbotn torg.

– Vi tror vår resraurant kommer utgjøre en helhet og skape liv sammen med de andre. Vårt konsept skiller seg ut fra de allerede etablerte
spisestedene, og vi tror at det kommer til å bli slik at man noen dager velger oss og noen ganger de andre, sier de to.

NB! Saken fortsetter under bildet!

Annerledes

Mange har nok vært innom resrauranten på Gardermoen, men nyetableringen på Kolbotn kommer til å bli noe annerledes.

– En del av tingene vil man kjenne igjen, som enkelte signaturretter og interiøret, som er Boston-inspirert. Dette blir en fullverdig sportsresrautant for hele familien med en rikholdig a›la›carte-meny, og det blir visning av sportsarrangementer på flere titalls storskjermer, samt shuffleboard og dart, sier de to eierne.

Les også: Julens mest hårfine gave - donerte bort sitt eget hår

KLARE FOR ÅPNING: Geir Sjøvold (t.v.) og Kjeil Døviken gleder seg stort til å åpne den nye O›Learys-restauranten på Kolbotn torg.

Hovedrettene vil bestå av både kjøtt- og fiskeretter, salater og annet snadder.

– Det er nok burgerne og kyllingvingene vi er mest kjent for og som er bestselgerne, men menyen er både bredt sammensatt og spennende, forteller de to.

Nå skal det bygges frem til åpningen i mai.

 

Powered by Labrador CMS