VELTET: Det burde være mulig for et så stort og mektig firma å sørge for å holde det ryddig rundt seg, skriver Janne Gry Lunde i dette innlegget.
VELTET: Det burde være mulig for et så stort og mektig firma å sørge for å holde det ryddig rundt seg, skriver Janne Gry Lunde i dette innlegget.

Utbygger tar seg store friheter

JM Norge og deres entreprenører gjør akkurat som de vil - og får lov til det uten konsekvenser

Publisert Sist oppdatert

Ja - vi må  akseptere utbygging.

Ja - selvsagt vil det medføre støy og ulemper

Ja - da er det flott at utbygger på informasjonsmøte sier de skal ta så mye hensyn som mulig.

MEN NEI - det var dessverre bare noe de sa - og ikke noe vi ser i praksis.

Å begynne arbeidet før kl.7 - jada de sluttet med det - da noen sa fra

Å skru av lyskasterne om natten slik at vi som bor her ikke har flomlys i stua - jada - de sluttet med det da vi sa fra for etter noen ganger

Å sende melding ved spesielt støyende arbeider - jada - men det kommer varsel for noen måneder av gangen - så det skaper forhåpninger om at det snart skal slutte (og slik at vi ikke klager?)

Å knuse stein på området «av miljømessige hensyn»  - med kommunens velsignelse.... Støy er også forurensning. Bare sjekk alt fagstoffet om dette.

Å sikre området - men samtidig  la trær falle over sperringene og da også over merket tursti som for flere har vært det naturlige valget på vei til toget med praktisk tunnel under Tverrveien i enden.

Slaget om støyen er tapt og en sommer med lukkede vinduer og dører har vi hatt. MEN det burde da i hvert fall være mulig å sørge for at turstien langs lille Kolbotnvann er åpen? Viljen er der - MEN det ser ikke ut til at lysten og evnen er på plass. Det burde være mulig for et så stort og mektig firma å sørge for å holde det ryddig rundt seg.

Som beboer i nærområdet er man maktesløs. Telefoner, mailer osv til utbygger og kommune har vist seg resultatløst. Hva mener DU om dette? For neste gang er det kanskje din tur til å få dette utenfor stuevinduet ditt, på turstiene du gjerne skulle brukt osv.

Og JM Norge - se å få sikkerheten på plass og få ryddet den merkede stien slik at vi kan bruke den igjen!

Powered by Labrador CMS