NORGES NEST BESTE J14-LAG: Kolbotns J14 gikk nesten helt til topps i årets Adidas Cup.

Sølvjentene!

Det glapp på målstreken, men det betyr ingenting, for du verden for en prestasjon fra Kolbotns J14 i Adidas Cup!

Publisert

Haugar-Kolbotn 6-5: Kolbotn J14 møtte Haugar i finalen i Adidas Cup, og etter en tøff fight, ble det sølvplass etter straffespark-konkurranse i det som er regnet som uoffisielt NM for jenter i denne aldersklassen.

Kjempet hardt hele cupen

Sluttspillet var litt av en reise for Kolbotn-jentene.

MARKERTE SEG: Guro Møller var en av spillerne som spilte godt under sluttspillet i Adidas Cup.

Det var en spent gjeng som entret kunstgresset i Arendal for semifinale den 3. september, men nervene roet seg litt da 03-modellen Guro Møller ga Kolbotn ledelsen etter bare fire minutter.

Ved pause sto det 1-0 til Kolbotn og slik forble det til Lina Gulbrandsen økte ledelsen til 2-0 med cirka ti minutter igjen å spille. Målene ble skåret av Eva Teisberg og Guro Møller.

Etter en kjapp redusering mot slutten endte kvartfinalen 2-1, og det var klart for semifinale.

Etter å ha slått Stabæk i semifinalen 2-0 med ledelse 1-0 etter pause, var det altså klart for finale denne helgen på Gjøvik men der ventet altså et sterkere Haugar, som kunne innkassere seieren.

Klikk her for å lese kamprapport fra kvartfinalen

Klikk her for å lese kamprapport fra semifinalen

Lit etter første omgang

KJEMPET HARDT: Kolbotns jenter har all grunn til å være godt fornøyde med resultatet i årets cup!

Så var det altså kalrt for finale. Kolbotn fikk en kanonstart i det siste og avgjørende oppgjøret da Jenny Keiserud skjøt Kolbotn i ledelsen etter bare tre minutter, og Kolbotn fortsatte å dominere banespillet i første omgang, melder kolbotnkvinnefotball.no

Jentene fra Haugar var effektive, og etter 20 minutter utliknet jentene fra Haugesund etter en sjelden visitt på Kolbotns banehalvdel. Lagene gikk til pause med 1-1.

Sjansefattig

Andre omgang ble ikke noe festfotball. Begge lag så ut til å merke semifinalen dagen før, og det var svært få pasninger som gikk til en medspiller.

Det ble også en sjansefattig omgang, men både Marthea Meier og Emma Østvold var svært nær scoring for Kolbotn. Men kampen ebbet ut med 1-1; også etter ekstraomgangene.

Fantastisk prestasjon

Kampen endte opp med en nervepirrende straffespark-konkurranse, og der hadde Haugar best kontroll, ifølge kolbotnkvinnefotball.no

Til slutt vant Haugar 6-5. men Kolbotn-jentene kunne likevel reise hjem med sølv i fotballbagen, noe som er litt av en prestasjon i uoffisielt NM for jenter i denne årsklassen.

Det spiller likevel ikke så stor rolle. Det er en kjempeprestasjon, og Oppegård Avis gratulerer J14 så mye!