Ingierstrand blir aldri tom for badeglade ungdommer og barnefamilier, selv på ettermiddagen og kvelden, så lenge det er varmt i vannet.

Deilig med kveldsbad

Etter en lang dag med mye å gjøre, er det fint å vite at man kan nyte den deilige badetemperaturen utover ettermiddagen og kvelden også.

Publisert

Vi var og tok badetemperaturene søndag kveld, og fant ut at det er en del folk som tar turen ut til badeplassene på ettermiddagen og kvelden også.

Fem badeplasser i Oppegård

Hvervenbukta er som vanlig overfylt av badeglade innbyggere som ikke ser ut til å plages nevneverdig av at det er kø i kiosken og trangt om plassen på stranda. 

Badetemperatur søndag kveld: 21 grader.

Bestemorstranda er mye mindre, med overvekt av voksne gjester som nyter avslapning i roligere omgivelser.

Badetemperatur søndag kveld: 21 grader.

Ingierstrand har et yrende liv med både ungdommer og småbarnsfamilier i skjønn forening. De bader i sjøen, leker og spiller ball på de store gresslettene lenger opp fra stranda.

Badetemperatur søndag kveld: 22 grader.

Gjersjøen er det perfekte stedet å ta en dukkert etter en lang joggetur eller sykkeltur langs Gamle Mossevei. 

Badetemperatur søndag kveld: 21 grader.

Ved Tussetjernet er det mindre folk enn ved de overfylte strendene, men her dominerer ungdommen med latter og aktiv lek fra brygga.

Badetemperatur søndag kveld: 22 grader.

Se hvor varmt det er i badevannet i faktaboksen til høyre. 

Noen hadde vært på Tusenfryd i flere timer med barna, noen hadde vært i byen og spist lunsj med venner og andre hadde holdt på i hagen hele dagen … Felles for dem alle var at de dro ut til badeplassene på ettermiddagen og tok et kveldsbad.

Hvis man har lyst til å slippe unna mye av det stresset med fulle strender og parkeringsplasser, er det best og ta turen til stranda etter klokken 18. Da er strendene roligere, det er enklere å parkere, men temperaturen i vannet er fortsatt like deilig.

Mandag har vært kaldere enn de siste dagene, og det kom også litt regn. Med andre ord ikke den beste starten på denne sommeruken. Men vi kan glede oss til tirsdag, onsdag og resten av uken.

Da er det meldt 27–28 grader og delvis skyet vær, ifølge yr.no

Det er med andre ord ingen grunn til å dra til Syden!

Powered by Labrador CMS