GA ALT: Slow finalister fra v: Emma Spolén Heiersjø, Tone Tøraasen, Marte Herum Kristensen, Ea Victoria Tefre og Gina Casandra Elguren.

Storeslem i Blackpool!

Jentene i Follo Dansestudio imponerte igjen!

Publisert

Sist helg gikk konkurransen British Freestyle Championships av stabelen i England. Dette er det åpne britiske mesterskapet, som avholdes i ærverdige Winter Gardens i Blackpool.

Fra studio på Sofiemyr reiste 18 dansere, en stor supportergjeng, trener Kristine Ludvigsen og innehaver av Follo Dansestudio; Tove Morstad.

Sistnevnte var også dommer under søndagens konkurranse. British Freestyle Championships er et av høydepunktene i høstsesongen for danserne fra Follo Dansestudio, og det er tredje året på rad at de tar turen over for å delta på denne konkurransen.

Les også: Norges beste igjen!

 Jentene hadde trent hardt i forkant, og det ga seg betalt i form av mye bra dans, gode resultater og mange finaleplasser både i freestyle, slow og dobbel.

Fornøyde

Mest fornøyde var nok Emma Spolén Heiersjø (16) fra Greverud og Tone Tøraasen (17) fra Ski, som for andre året på rad gikk av med seieren i dobbel i klassen champ/elite under 18 år, og med dette ble British Champion i dobbel.

Jentene har på sine to år som dobbelpartnere blitt svært rutinerte, og de har fra tidligere både tittelen Norgesmester i dobbel samt et sølv og en bronse fra VM på sin merittliste. Nøkkelen til suksessen mener jentene selv ligger i at de har full tillit til hverandre og at de er veldig synkrone.

Les også: Se det hjertevarmende dansenummeret

Dette, ved siden av mange timer med trening, har gjort de til et veldig godt dobbel-par. Denne gangen var dessverre oppladingen til konkurransen preget av skade, så gleden var derfor desto større når jentene ble ropt opp som vinnere.

For jentene fra Follo Dansestudio er det ingen tid til hvile, nå jobbes det videre mot neste mål som er Årets Danser i slutten av november.

Powered by Labrador CMS