SNAKK OM INNSYN: Soverommet har et stort vindu som vender rett ut mot gaten. Kanskje det faller i smak hos noen? – En løsning er å plante en hekk, ha på vindusfilm, eller henge opp lameller, sier megler Tim Røssel.

Litt for fancy? Eller fett så fy?

Blir soverom med store vinduer ut mot gaten for spesielt – selv om boligene er flunke nye og med utsikt til alle kanter? Eller er det det neste store? Vi har vært på visning!

Publisert

Foss & Co Kolbotn hadde visning søndag og mandag 20. og 21. august på Myrvolltoppen i Stangåsveien 27 C og D.

Boligene er bygd i år, og har utsikt til alle retninger fra den store takterrassen. Vi var på visning mandag ettermiddag, men det ble et beskjedent besøk med ingen andre tilstede enn journalist og megler. (I ettertid viste det seg at det kom ett par innom senere.)

Les også: Nå skal matavfallet ditt i egen pose!

Midt på treet

ROLIG DAG: Tim Røssel hadde en rolig visningsdag denne mandagen, men sier det var et greit besøk på søndag.

Eiendomsmegler Tim Røssel sier det var tre par innom på søndagen, og at det er et oppmøte man kan plassere midt på treet.

– Vi hadde også en privat visning før fellesvisning på søndag. Med tre par pluss privatvisning, er det midt på treet, sier han.

Les også: Nytt sushi-sted: Helt rått på Oppegård!

Soverom mot gaten

Disse boligene er litt spesielle; Her er soverommet på bakkenivå med store vinduer som vender rett mot gata. Fancy, men kanskje litt upraktisk?

– Ja, det er en spesiell løsning, bekrefter Røssel.

– Man kan jo gro en hekk som skjermer helt for veien, og henge opp gardiner og lignende. Men det er jo ikke en helt optimalt, medgir han.

Les også: Tvunget til å selge - til spottpris

SNAKK OM INNSYN: Soverommet har et stort vindu som vender rett ut mot gaten. Kanskje det faller i smak hos noen? – En løsning er å plante en hekk, ha på vindusfilm, eller henge opp lameller, sier Røssel.

PS! Saken fortsetter under bildene!

RETT UT: Også barnerommet har vindu helt ned til gulvet rett ut til gaten. Men - kanskje praktisk med egen dør?

 

Populært område

Myrvolltoppen er et pent strøk med små villaer. Folk har bodd her i flere generasjoner, og nå er det virkelig er i vinden.

– Myrvoll blir stadig et mer populært område å bosette seg i. Folk har bodd her i mange år, og det viser at man trives her, sier Røssel.

Les også: Salgsstart til høsten

OSLO I SIKTE: – Det er nok Oslo-utsikten som er mest attraktiv for mange, sier Røssel. Snur vi oss andre vei, er det skog så langt øyet kan se.

 

HAR FORSTÅELSE: – Det er lov å være kresen når man kjøper bolig, sier ansvarlig megler, Truls Myrbråten.

PS! Saken fortsetter under bildet!

 

Lov å være kresen

Ansvarlig megler i Foss & Co, Truls Myrbråten, har stor forståelse for at folk er kresne når de skal kjøpe bolig. Det er tross alt snakk om veldig mye penger.

– Når man skal kjøpe bolig, er det viktig at alt stemmer, og det er lov å bli kresen når en ting ikke stemmer helt overens med slik man hadde sett for seg.

Les også: Her kommer det fem familieboliger

STANGÅSVEIEN: Her står de, flunke nye, i Stangåsveien på Myrvolltoppen blant både eldre og nyere hus.
LEKKERT: Stuen er dekorert i anledningen, og det er absolutt innbydende!
STAIRWAY TO HEAVEN: Røssel er på vei opp trappen til takterrassen.

Stabilt boligmarked

Myrbråten sier at boligmarkedet i Oppegård er stabilt, og at salget deres går jevnt og trutt.

– Vi har hatt et jevnt salg i hele år, og markedet er helt greit akkurat nå. Siden over halvparten av de som kjøper i Oppegård også er fra Oppegård, opplever vi ikke de samme markedstilstandene som i Oslo, men det er klart at vi påvirkes litt av det markedet også, siden en god 40 prosent av alle kjøpere i Oppegård kommer fra Oslo.

PS! Saken fortsetter under bildet!

Stangåsveien 27 D og C

  • Selges av Foss & Co
  • Stangåsveien 27 D og D
  • Prisant. 8 600 000,-/8 500 000,- + omkostninger
  • Størrelse: 157/190 kvm
  • Ansvarlig megler: Truls Myrbråten
Powered by Labrador CMS