GJORDE DET SKARPT SOM VANLIG: Kolbotns brytere har nok en gang gjort seg bemerket i et internasjonalt stevne. Denne gangen i Århus Open i Danmark.

Kolbotn ble beste klubb i Århus Open 2017!

Nok en sterk innsats av KIL-bryterne i et internasjonalt stevne.

Publisert

Århus Open er et av de største internasjonale brytestevnene for aldersbestemte klasser i Danmark. I år deltok lag fra 18 nasjoner.

Stevnet har tre klasser; Boys U15, Cadet U18 og Junior U23 og ble kjørt lørdag 11 februar 2017.

PS! Se bilder fra stevnet i bildekarusellen øverst i saken!

Fem brytere

Kolbotn Bryting deltok med 5 brytere i klassen Boys U15. Gruppen reiste mot Danmark allerede torsdag kveld fra Oslo til Frederikshavn.

Fredagen ble brukt til lett trening, bowling og avslapping før innveiing på kvelden.

Les også: Se glimt fra Kolbotn Cup 2016

Gode resultater

Det ble en lang dag i brytehallen med oppvarming fra klokken 9 og bryting fra ti til finaler fra seks til halv åtte om kvelden.

Alle guttene møtte etter hvert tøff motstand og fikk god matching, noe som er hovedmålet med deltakelsen. Guttene vant 15 av totalt 16 kamper og satte Kolbotns preg på stevnet.

Resultatene var fantastiske der Martin Aak to gull i 29 kilo etter en begivenhetsrik kamp. Victor Grøneng tok Gull i 47 kilo etter flott innsats.

Les også: Sterk innsats fra Kolbotns kvinnelige brytere!

Marius Dalsbotten vant Bronsefinalen i 53 kilo etter sterk bryting i en tøff match. Elias Grambo Moen tok gull i 59 kilo etter å ha slått Hermund Ophaug i finalen.

Tre gulll, en sølv og en bronse var nok til å bli beste klubb i klassen Boys U15.

 

Powered by Labrador CMS