GØY MED NM: Det ble klassebryting av KIL-bryterne som vanlig under norgesmesterskapet i Narvik.

Sterk NM-innsats fra KIL-bryterne!

Kolbotn-bryterne deltok i NM i Narvik. Det ble flere gode resultater!

Publisert

Lørdag 4. mars arrangerte Narvik Norgesmesterskap for G/P 15 og landsmesterskap for G/P 12. Narvik viste seg med nydelig vintervær og et flott arrangement med 244 kamper og 164 brytere. Kolbotn reiste med ni utøvere.

Det ble gull til Hermund Ophaug og sølv til Elias Moen, Hedda Ophaug og Vilde Ladstein. Bronse til Marius Dalsbotten, Anzor Musaev og Inger Lise Frantzen.

PS! Se bildekarusell fra mesterskapet øverst i saken!

God bryting

I G15 59 kg har Hermund Ophaug og Elias Moen vist god bryting i stevner i inn og utland. Det var ni utøvere i denne vekten.

Begge brøt overlegent i hver sin pulje og ingen av de gav fra seg poeng i de første tre kampene slik at de møtte hverandre i finalen.

Les også: Sterke KIL-resultater i Berlin

Denne gangen var det Hermund som var tøffere enn klubbkameraten og etter en jevn førsteomgang med mange grepsforsøk var det bare 2-0 ledelse til Hermund til pause.

GØY MED NM: Det ble klassebryting av KIL-bryterne som vanlig under norgesmesterskapet i Narvik.

I andre omgang fikk Hermund inn et flott 5-poengs kast, og han vant til slutt på poeng 13-0. Det ble derfor gull til Hermund og sølv til Elias.

Les også: KIL-bryterne ga alt under Thor Masters i Danmark

To jenter brøt seg også fram til sølvmedaljer. Hedda Ophaug i P12 41 kg hadde seks jenter i sin vekt, og i de to innledende kampene gjorde hun kort prosess med to kjappe fall seiere. I finalen møtte hun Dunia Mahadi fra Vadsø.

Hedda vant over Dunai på hodefall sist de møttes, og prøvde også denne gangen å få inn et godt grep. Denne gangen ble det for vanskelig, og selv om Hedda kjempet godt, tapte hun finalen. Det ble derfor en flott sølvmedalje på Hedda.

Vant sølv

Vilde Ladstein brøt i P15 57 kg, der det var fem deltakere. Hun møtte i første kampen Othelia Høie fra BK Atlas fra Fredrikstad, og tapte denne. De neste tre kampene vant Vilde uten å gi fra seg poeng, og det ble derfor sølv til Vilde.

I P15, 44 kg var det fem deltakere og Inger-Lise Frantzen fikk fire kamper. Hun vant to av disse og oppnådde bronse.

Les også: Klassebryting i Halden!

GØY MED NM: Det ble klassebryting av KIL-bryterne som vanlig under norgesmesterskapet i Narvik.

Marius Dalsbotten brøt seg til en bronse i G15, 53 kg der det var tolv deltakere. Marius vant sin første kamp 12-0, deretter ble det en tette kamp mot Christian Anker Eng fra Skedsmo.

I denne kampen ble det dessverre tap for Marius, med seier i neste kamp i gruppa ble det bronsekamp på Marius. Denne vant han også uten å gi fra seg poeng.

I G12, 30 kg var to av de syv bryterne fra Kolbotn. Anzor Musaev vant en bronse etter å ha ligget under, fikk han til et flott hodefall på motstanderen fra Oslo Bryteklubb. Før dette hadde han ett tap, og én fallseier. Martin August Aak hadde også to kamper. Den første tapte han på fall, i den andre kampen fikk han inn poeng, men ble etterpå tatt på fall.

Største klassene

G15, 47 kg var en av de største klassene med 14 deltakere. Victor Grøneng brøt fire kamper i sin gruppe og vant sine første to kamper.

Les også: Sterke KIL-resultater i Sverige

Deretter ble det to tette kamper som gikk tiden ut. Den første tapte han 0-2, og i neste kamp ble det tilslutt et 4-1 tap. Det ble derfor en kamp om 5-6 plassen på Victor denne gangen. Denne vant han på fallseier og ble nummer fem.

Kvelden ble avsluttet med bowling og pizza sammen med brytere fra andre klubber. Trener Martin Dalsbotten og Ine Barlie er fornøyd med innsatsen fra bryterne, og dommer fra klubben var Naser Fattahi.

Powered by Labrador CMS