I AKSJON: Sebastian Aak i blått kjempet hardt som vanlig i Thor Masters i Danmark.
I AKSJON: Sebastian Aak i blått kjempet hardt som vanlig i Thor Masters i Danmark.

Super innsats i Danmark!

Kolbotn bryterne fra Team 2020 deltok har deltatt i Thor Masters, et stort internasjonalt mesterskap i Danmark med utøvere i verdensklasse.

Publisert

Fra Kolbotn Team 2020, som representerer Norge, er Håvard Jørgensen (66 kg), Vegard Jørgensen (71 kg), Sebastian Aak (75 kg) og Brage Haugmo Ringheim (75 kg).

Supertalentet Håvard Jørgensen som er førstårsjunior, men alikevel gjorde seg bemerket i internasjonale seniorstevner. Jørgensen møtte i første omgang Anders Ekstrøm fra Danmark og vant sikkert.

Les også: Se glimt fra Kolbotn Cup 2016 i bryting!

Neste match mot den svenske mesteren av året, Simon Erlandsen, vant han også greit Neste match var mot Daniel De Fiola fra Sverige som ble en tett match der svensken halte hjem seieren.

Kjempet hardt

I neste kamp mot Kristup Sleiva fra Litauen ledet Håvard i store deler av matchen, men slapp til Sleiva i det siste minuttet og knepent tap for Håvard som endte på en sjetteplass.

I AKSJON: Her ser du Trenere Ari Halameki og Lars Rønningen sammen med Håvard Jørgensen.
I AKSJON: Her ser du Trenere Ari Halameki og Lars Rønningen sammen med Håvard Jørgensen.

Vegard Jørgensen sliter med astma og var tvilende til om han kunne starte.

Les også: Sterke KIL-resultater i Berlin

Men besluttet at han skulle forsøke og heller trekke seg underveis om han ble for dårlig. Han møtte i første omgang den gode svensken Besnik Shala(nr. 2 i SM iår) hvor Vegard vant 3-1. I neste kamp fikk han W.O. pga. skadet motstander.. Deretter ble det match mot den gode amerikaneren Patrick Smith hvor han tapte 4-0 etter en tett kamp.

I sin siste kamp møter han vinneren av turneringen den sterke tyskeren Timo Baduch. Vegard endte på en sjette plass også.

Fartsfylt

STO PÅ: Vegard Jøgensen i rødt kjempet mot Patrich Smith fra USA i blått.
STO PÅ: Vegard Jøgensen i rødt kjempet mot Patrich Smith fra USA i blått.

Sebastian Aak og Brage Haugmo Ringheim representerte Norge i 75 kg. Sebastian møttte i første match Joseph Rodrigues fra Sverige. Det ble en fartsfylt kamp der Sebastian var den førende og hentet hjem seiren med 9-0.

Neste kamp mot Galinkas fra Litauen, slet Sebastian med å komme til og tap 9-1. Deretter ble det seier på walkover på grunn av skadet motstander, og i siste kamp mot finnen Ropponen, tapte han etter en jevn kamp 3-0 og en niendeplass på Sebastian.

Les også: Møt bryterprinsessen Sofia Aak

Brage møtte i første hjemmefavoritten Raibek Bisultanov, Brage slet med å komme til og tap 9-0. Deretter møtte han finnen Tero Halmesmaki hvor han tapte 5-1 og dermed ute av turneringen og en 16.plass.

Norge klarte å hente hjem ett gull ved Felix Baldauf i 98 kg og en bronse i 130 kg ved Oskar Marvik.